avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Inregistrare TVA deductibil la plata partiala
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Inregistrare TVA deductibil la plata partiala

Buna ziua,
Daca se poate va rog sa-mi spuneti , inregistrez tva-ul deductibil la plata partiala dintr-o factura?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 18:21, 10 Aprilie 2013
Buna ziua,

Inregistrati TVA deductibil aferent valorii achitate de Dvs. Deduceti TVA din suma platita.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neaplicare tva la incasare zita-lucia zita-lucia Buna ziua, pentru ca cifra de afaceri depaseste 2.250.000 ron firma nu aplica tva la incasare. se fac achizitii si de la firme care aplica acest ... (vezi toată discuția)
Tva societate inactiva Vasile Gina Vasile Gina Buna ziua, Am o societate care a fost declarata inactiva. Cum inregistrez in contabilitate TVA -dedus si cel colectat. Le inchid pe ambele prin 4423? Am ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare frezii frezii Buna ziua,am un srl care a intrat fortat la tva la incasare,fortat la impozit pe venit(sub 65000),mai precis un magazin mic cu amanuntul.Nu emit facturi,doar ... (vezi toată discuția)