avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Declaratia 710 pe 2013
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Declaratia 710 pe 2013

Buna ziua

Pentru o firma suspendata am depus Dec 100 cu impozit pe profit cu valoare 0, din greseala, deorece deja trebuia cu impoxit pe microintreprindere tot cu 0, Fiscul a accepta cu atentionarea : Nu sunteti inregistrat cu platitor de profit. Am vrut sa o corectez cu Dec 710 in care am trecut impozitul pe profit cu 0 si impozitul pe ven. microintreprinderilor tot cu 0, dar mi-a dat eroare spunand ca nu am depus o declaratie cu imp. pe ven. micorint. Cum sa schimb cele doua impozite tinand seama ca valoarea este 0?
Cel mai recent răspuns: velia , utilizator 08:18, 11 Aprilie 2013
depuneti declaratie initiala cu impozit pe micro
multumesc:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratia 710 niko79 niko79 Buna ziua! Am preluat o firma cu multe incurcaturi. I s-a depus tarziu 010 cu imp pe micro si salariati, dar la administratie a fost inregistrata numai cu imp ... (vezi toată discuția)
Depunere declaratie rectificativa 710 starsiti starsiti Pentru o firma cu cifra de afaceri pe 2012 nu am depus declaratia 010 pentru trecere de la imp. profit la imp. micro la 25 03 2013. La 25.04.2013 am depus ... (vezi toată discuția)
Trecere de la impozit micro la impozit pe profit airamanaderol airamanaderol Buna ziua, Am marea rugaminte sa ma ajutati intr-o problema. Am o societate comerciala care a fost microintreprindere. De la 1 octombrie 2013 a depasit ... (vezi toată discuția)