avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Problemele profesionale ale ... Sfaturi pentru un consilier juridic incepator
Discuție deschisă în Problemele profesionale ale consilierilor juridici

Sfaturi pentru un consilier juridic incepator

Buna ziua, va rog, ajutati-ma cu sfaturi. Sunt pe cale sa devin un jurist incepator in cadrul unei firme de paza si as dori sa ma sfatuiti ce sa pun la punct, ptr inceput in practica mea. Codul penal in stiu dar banuiesc ca trebuie sa stapanesc si Codul civil si ce sa mai citesc pe langa cele enumerate de mine ??? Ce si cum ar trebui sa procedez ptr inceputul carierei in cadrul firmei ??? Ms anticipat !!! :(
Cel mai recent răspuns: dof35 , utilizator 22:36, 14 Aprilie 2013
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Institutie publica fara consilier juridic Sunrunner Sunrunner Sunt lovite de nulitate contractele de munca ale angajatilor dintr-o institutie publica pe care la avizul juridic nu se specifica in clar (consilier ... (vezi toată discuția)
Litigii cu profesionistii? Ramona24 Ramona24 Buna ziua! Ce inseamna litigii cu profesionistii? (vezi toată discuția)
Estimare daune (materiale?) pentru incalcare de proprietate - operator telecom care a tras un cablu electric pe terenul meu fara a-mi cere permisiunea lsplsp lsplsp Va salut, O prima întrebare rapida, dacă ar trebui sa intentez un proces unui operator de telecom și cam ce daune as fi îndreptățit sa ... (vezi toată discuția)