avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 651 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pf suspendat..
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pf suspendat..

buna.. ma numesc monika.. am avut firma..pf.coafuraa.. am ramas acasa in crestere copil. si eu mi-am suspendat firma pe 3 ani.. intre timp.a mai venit pe lume si cel de al 2lea.. copil. deci cu al doilea pe cand are un an se termina perioada de suspendare,, ce tre sa fac ..pot sa inchid ..radiez,, sau mai trebe sa deschid firma si sa o susped din nou.. pe 3 ani.. ca tre sa duc la indemnizatie la dosar ..un act.. ca sa iau bani de copil incontinuare.. pana la 2 ani. daca inchid firma mai iau bani sau .. ajutatima va rog .. multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:52, 11 Aprilie 2013
1. - Mergeti la ORC si prelungiti suspendarea PFA pana va implini al doilea copil 2 ani.
- Cu documentul eliberat mergeti la Primarie pentru acordarea indemnizatiei pentru CCC2.

2. - Vedeti ca pe perioada de cand s-a nascut al doilea copil si pana veti intra in CCC2 trebuie sa primiti 600 lei pe luna pentru al doilea copil.
- Mergeti la Primarie si faceti cerere pentru asta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie pentru cresterea celui de al doilea copil mimioomi mimioomi buna ..am si eu o intrbare..am un copil de 2 ani si mai am unul de 6 saptamani ..tre sa fac din nou toate actele ..sau e suficient o cerere de prelungire a ... (vezi toată discuția)
Continuarea concediului de crestere copil myyaa myyaa buna ziua as avea si eu cateva nelamuriri: sunt in ccc pana la 31 dec 2012 si pe 26 a venit cel de.al doilea copil ce acte imi trebuie pt dosar?, am inteles ca ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil. urucunicolae urucunicolae Buna ziua. Sotia mea este in concediu de crestere copil pana in data de 20 aprilie 2013, acum este insarcinata in luna 7, va naste inainte de terminarea ... (vezi toată discuția)