avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 932 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... vanzare imobil fara partaj ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

vanzare imobil fara partaj ?

Buna ziua,daca sotia a divortat de primul sot,si ea a ramas in casa ce au cumparato cand erau impreuna,ea acum daca vrea sa vanda casa unde stam poate?sau are nevoie de semnatura fostului sot?
Evident ori o vand împreună ori partaj, i se atribuie dânsei cu obligarea sa la plata simte-i, partaj voluntar sau prin instanta dacă nu se înţeleg.
Ultima modificare: Miercuri, 10 Aprilie 2013
Bogdan Marinescu , Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema apartament prima casa si divort andrei_966 andrei_966 Buna seara! Pe scurt, eu cu sotul meu am divortat acum 3 ani, iar de atunci stam impreuna in acelasi apartament cumparat acum 7 ani prin programul Prima Casa. ... (vezi toată discuția)
Obligație vânzare imobil la divorț alexandrugeorgescu1 alexandrugeorgescu1 Am împreună cu soția mea o casă, amândoi având cote egale de 1/2. În cazul unui divorț (dacă eu plec din casă și ea rămâne), pentru a-mi recupera ... (vezi toată discuția)
Partaj sami072004 sami072004 Buna ziua.Am cumparat un apartament ın 1997 şi am divortat ın 1999.Apartamentul a fost cumparat prin credit de stat şi a fost achitat numai de mine ... (vezi toată discuția)