avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1253 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... minunile justitiei
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

minunile justitiei

Deunazi am fost la o instanta de grad superior din provincie, sa studiez un dosar civil,al meu .Mare mi-a fost mirarea cind am vazut in ce hal arata. File nenumerotate,inscrisurile de la dosar erau indoie si aruncate de-a valma ,putindu-se pierde in orice moment probele depuse de mine , nelegate, in dosarul meu am gasit o sentinta a unei alte cauze si totul semana cu cun cimp de lupta.Din cele vazute si constatate de mine in dosar(care numai a dosar de instanta nu semana) mi-am dar seama cu usurinta cat de ,,mult'' a citit judecatorul aceast dosar ,cata atentie i-a acordat daca nici nu a catadicsit sa indrepte acele inscrisuri indoite , prezentate la un termen la care s-a tot dat amanare pentru relatii.ce anume relatii solicita (am solicitat judecarea in lipsa) judecatorul tot nu am vazut intrucat cele solicitate rau prezentate de mine cu trei termene in urma dar nedesfcute,fiind indoite in 1/2 si aruncate printre filele dosarului.Mai mult un plic expediat prin curier de catre parteaopusa era nedesfacut fiind prins lipit la dosar!!!!

Am statsi m-am tot intrebat daca judecatorul repectiv a fost si el in greva!! Pentru ca dupa cum a citit dosarul meu si poate si altele tot sa judece. Ma intrteb daca intra si in procese penale,fiindcaeste grav. Si ne intrebam de ce oare avem atatea erori judiciare de ce sunt atatea termene la un proces etc etc.Cred ca nu nr mare de dosare este cauza si marea indiferenta fata de cetateanul de rand , in comparatie cu alte capete ,,incoronate".
Pentru ca linga mine se afla o ruda a unui politician local si expresia duduitei de la la relatii era,, d-nul...Z.. ce dosaraveti. imediat vi-l dau" strigind disperata la colega de pe scara,, Gina cauta domnului ..Z.. dosarul,fara insa a indica nr de dosar. Si Gina a sosit imediat.
Comentariile le las in seama dv.
Cel mai recent răspuns: leusan , utilizator 08:09, 11 Aprilie 2013
Faceti plangere la CSM !! Sa nu fim ignoranti la asa ceva ! Poate mai indreptam ceva in tara asta , daca luam atitudine !!!

[Mesaj editat - Vă rog să nu mai scrieţi exclusiv cu majuscule, nu este regulamentar]
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic
Da.M-am gindit initial sa o fac.Dar pina venea inspectia judiciara (pentru ca se stie cind vine,fiindca judecatorii aceia mai au si rude si colegi prin esaloanele superioare) totul era pus la punct si nici urma de neregula.
Mai mult judecatori mutati disciplinar de la alte instante inferioare in grad fac parte din complet la instante de grad superior.Se intra in sala, la completul unde sunt judecatori rude , nasi si fini intre ei .Nimeni nu vede si nu aude nimic.
Din persdonalul auxiliar 3/4 sunt fie rudele judecatorilor fie ale avocatilor fie ale altor organe judiciare.Lantul merge cam asa.Nasul procuror ,fina judecator, nasa avocat in acelasi complet cu fina.
Nasa sustine cauza,fina da sentinta ,nasul nu declara recurs.Mai mult pe la cercetari penale se mai afla si alti frati si cumnate .
Totul merge ca pe roate. Restul sa stea la o parte .Toata lumea este proasta ,Cind justitia -i a noastra!

Mai sperati in zile bune si in procese corecte??

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen ancheta penala magistrat marianaragalie marianaragalie In urma unei plangeri s-a deschis dosar penal pentru un magistrat la parchetul de langa curtea de apel ce termen de finalizare are conform legii? Legea si art ... (vezi toată discuția)
Cerere schimbare judecator abs2010 abs2010 Buna ziua , Eu sunt implicat intr-un proces de divort - partaj + incredintare minor - la judecatoria sector 6 . Problema este ca doamna judecator se ... (vezi toată discuția)
Martor drogat e valabila declaratia lui? gemilia gemilia buna ziua un martor intr-on dosar penal se drogheaza dar pe declaratia lui si al inca o pers sunt invinuit ,e citat in septembrie la tribunal sa dea declaratie ... (vezi toată discuția)