avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Test poligraf - obligativitate, consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Test poligraf - obligativitate, consecinte

Buna ziua. Daca ai stabilit o data cu organul de cercetare penala, in care sa te prezinti la testul poligraf si nu poti sa mergi din cauza distantei( 280km) si din cauza resurselor financiare, ce se poate intampla? Au fost si anuntate organele de cercetare ca nu exista posibilitate financiara. Nu se sustrage pentru a nu face testul poligraf,a facut tot posibilu sa faca rost de bani sa se deplaseze,dar nu are.
Cel mai recent răspuns: dumutaadrianred , utilizator 09:48, 2 Mai 2013
Poate cineva sa imi spuna un temei legal pentru a refuza testul poligraf ,chiar daca in prima faza acesta a fost acceptat?
Nu exista un temei legal pentru refuz.
Daca nu se prezinta din cauza ca nu are bani nu se va face testul poligraf cu aceasta ocazie.
Il poate lua insa cu madat de aducere daca nu are bani sa se deplaseze.
Ar trebui anuntat oragnul judiciar daca face sau nu testul poligraf pentru ca poate executa mandatul de aducere si daca nu va face testul poligraf.
Il poate lua pentru audiere.
Probabil ca se vor supara politistii...
Si traim intr-o tara europeana, sa se termine cu fazele astea de politisti suparati. Se incalca de foarte multe ori drepturile omului in ceea ce priveste o ancheta. Bun si daca sunt anuntati ca nu se doreste testul poligrafic , ce se poate intampla>? Multumesc
Daca ai o plangere penala impotriva ta, la declaratii te intreaba cel de la juridic daca sunte-ti de acord sa face-ti testul tu zici da .CINE PLATESTE TESTUL ?statul ?

Daca la o ancheta, se fac presiuni asupra ta, esti mintit in legatura cu acel test,ca trebuie facut, atunci cine este tras la raspundere? nu statul? si daca ar fi plangeri ( care sunt foarte multe) si se cer si daune morale sau chiar si fizice atunci cine plateste?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sa fac sau nu testarea poligraf ? Achimitom04 Achimitom04 Buna ziua ! Am si eu nevoie de un sfat, de la domnul avocat Lasconschi sau altcineva care ar putea sa ma ajute. Lucrez pe o ambulanta Smurd. In februarie ... (vezi toată discuția)
Situatie test poligraf andrewculda andrewculda Buna ziua! Ma numesc Andrei Culda, sunt inscris nou pe acest forum tocmai pentru a afla raspuns la cateva intrebari. In urma cu ceva timp un coleg de-al ... (vezi toată discuția)
Declaratie in cazul unui furt speedilegal speedilegal Buna ziua! Un prieten al meu si-a gasit casa sparta pe la 5 dimineata.Politia in inceput cercetarile pentru a vedea daca hotul nu este chiar pagubasul sau ... (vezi toată discuția)