daca o banca si-a cesionat creanta unei firme de recuperari,banii din poprirea salariala se indreapta numai catre firma de recuperari, banca nemaiavand nicio treaba cu aceasta poprire(am observat ca in cererea de poprire primita de la firma de recuperari este acelasi cont bancar cu cel al bancii respective) HELP!!!
in concluzie banca nu mai are nicio treaba, odata ce a cesionat creanta ?
ideea este ca banca respectiva primea o treime din salariul debitorului, acum acea treime o va primi societatea de recuperari? multumesc anticipat!
Domnule, indiferent cine e acum creditorul dumneavoastra, primeste o treime din veniturile salariale. daca banca a cesionat creanta, atunci suma va fi trimisa catre societatea de recuperare creante.
tot despre o poprire este vb doar ca am primit decizia de poprire luata de instanta(divort cu copii) ideea este ca nu vad niciun numar de cont unde pot pune banii...care este mai exact procedura?
Trimiteti adresa mamei si solicitati un numar de cont unde sa faceti plata, sau o modalitate de plata ( exista plati care se fac prin mandat postal, de ex, in astfel de cazuri ).
Probleme cu banca
danyyyyy
buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este corect ce a facut banca, am avut un credit si mentionez ca nu am achitat banca de doua luni( criza ... (vezi toată discuția)