avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1070 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... poprire- schimbare creditor
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

poprire- schimbare creditor

daca o banca si-a cesionat creanta unei firme de recuperari,banii din poprirea salariala se indreapta numai catre firma de recuperari, banca nemaiavand nicio treaba cu aceasta poprire(am observat ca in cererea de poprire primita de la firma de recuperari este acelasi cont bancar cu cel al bancii respective) HELP!!!
Cel mai recent răspuns: crysstianno , utilizator 14:46, 16 Aprilie 2013
va multumesc! eu ma gandeam ca mai trebuie sa primesc si acel act aditional cu modalitatea de plata si in numele cui se face... ca de ex in cazul asta, la mine mama e plecata in strainatate iar copilul minor locuieste cu bunicii materni... ma gandesc ca cea mai simpla modalitate este cea prin mandat postal...(sper sa nu ma insel...dar ma gandesc ca o sa le fie mai greu bunicilor sa se descurce cu bancile...:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat se poate pune maxim poprire pe pensie la executare silita? zulg zulg Care este valoarea maxima? Executarea silita este fata de firma de recuperari, nu de catre vreo datorie la stat. (vezi toată discuția)
Cesionarea creantei bancare andresclaudia andresclaudia am un contract de credit bancar(nevoi personale fara ipoteca)din 2007. Ultima rata achitata in aprilie 2008. creditul a fost cesionat in data de30 01 2009 ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca danyyyyy danyyyyy buna ziua, va rog sa ma ajutati si sa imi spuneti daca este corect ce a facut banca, am avut un credit si mentionez ca nu am achitat banca de doua luni( criza ... (vezi toată discuția)