avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 462 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Timbru de mediu in caz de partaj Sannicolau Mare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Timbru de mediu in caz de partaj Sannicolau Mare

Buna ziua,
In timpul casatoriei am cumparat o masina cu baniiscosi de la o banca (in 2007).Atunci cand am transcris-o nu a trebuit sa platim taxa auto sau de mediu.Acum un an am divortat si eu am deschis un proces in care am cerut masina ,deoarece eu platesc in continuare rata la banca.Instanta a hotarat sa ramana masina la fosta sotie,si sa ma despagubeasca cu suma de 1600 euro.Cum nu a avut banii,am ajuns la executor care a hotarat sa iau masina in schimbul banilor.Masina este pe numele fostei sotii,iar ca sa o transcriu pe numele meu,trebuie sa platesc timbru de mediu?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: cosmintt26 , utilizator 19:12, 12 Aprilie 2013
Noua lege, in vigoare de la 15 martie, prevede foarte clar ca tranzactiile in urma partajului sunt scutite de plata taxei.
Asadar nu veti plati nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa: timbru de mediu Cristi Cristi Cristi Cristi Buna,daca puteti sa mam lamuriti si pe mine cu ceva.Am citit pe un site in legatura cu taxa auto spunea acolo asa: \'\'Timbrul va fi plătit o singură ... (vezi toată discuția)
Acte auto in urma divortului anamariaholban anamariaholban Buna ziua, Fiti amabili, am divortat la notar in urma cu 1 saptamana...iar impreuna cu fostul sot am hotarat sa ramana autoturismul la mine. nu am facut ... (vezi toată discuția)
Este obligatorie lichidarea regimului matrimonial in cazul divortului? antonia73 antonia73 Buna ziua. Vom divorta amiabil la notar, avand un copil minor si un altul major, insa inca in procesul de invatamant. Inteleg ca ar trebui sa facem o lichidare ... (vezi toată discuția)