avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea tinerilor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea tinerilor

am nevoie de un raspuns din partea celor care s-au confruntat cu o astfel de situatie.
am primit un teren pentru construirea unei case de la primarie si eram obligati sa ne facem actele in maxim un an doi ani. O vecina s-a dus la primar si l-a rugat daca se poate sa cumpere terenul acum fara a fi nevoie sa construiasca ceva si dupa sa se faca o evaluare si a-l cumpara. Acesta i-a spus ca da... se va stabili o suma si trebuie sa il platesca in 3-4 ani cum ar lua un bun in leasing. Eu cand m-am dus mi s-a spus ca pot renunta la legea tinerilor si sa fac o cerere pentru a lua terenul in concesiune, pe 20 de ani, lucru pe care nu vreau.Fiecare primar in functie de criterile lui (nu stiu care) aplica ce lege vrea. doresc sa mi se spuna daca cineva are idee ce as putea sa fac si daca exista o lege referitoare la situatia acesta sau totul depinde re regurile facut de fiecare primarie.
multumesc!

Alte discuții în legătură

Loc de casa pentru tineri casatoriti ionut_alex ionut_alex Buna ziua stiu ca este o lege care prevede acordarea unui teren pentru construirea unei case tinerilor casatoriti , ce lege este ce prevede ea mai exat si la ... (vezi toată discuția)
Teren gratis pentru tineri globalcitizen globalcitizen buna ziua, terenul gratis pentru tineri intre 18-35 de ani, se poate obtine si fara domiciliu stabilit in Romania? Multumesc (vezi toată discuția)
Constructie fara acte pe teren assportiva assportiva Buna ziua! In cazul in care o persoana a ridicat o casa pe un teren unde nu avea acte, legea ii permite sa cumpere acel teren dupa ce a construit casa?Asta mi ... (vezi toată discuția)