avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Plângere contravenþionalã: soluþia de la un termen ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Plângere contravenþionalã: soluþia de la un termen anterior, predarea permisului

buna ziua!
azi am avut ultimul termen in urma recursului , privind anularea unui proces verbal de contraventie .. Nr. unic (nr. format vechi) : 12054/302/2012 Judecatoria sector 5 .
Astazi nu m-am putut prezenta la judecatorie , si cum nu ma prea pricep in domeniu , am apelat la portalul just . Va rog sa ma lamuriti si pe mine ce inseamna si ce e de facut in continuare. multumesc !

11/10/2012
Ora estimata:
Complet: C2-civil
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: efectuare adresă
Document:
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 03:04, 13 Aprilie 2013
Buna ziua
Ve-ti primi la adresa care a-ti trecut-o in dosar pentru comunicati, incheierea
asta inseamna ca mi se anuleaza procesul verbal ? eu sunt din provincie si ultima oara a durat 2 luni pana mi-a ajuns citatia la adresa din buletin . trebuie sa merg sa predau permisul ? sau astept "incheierea" acasa ?
Nu există termene de 6 luni la judecătorii. De unde ştiaţi că al doilea termen al cauzei este în 11 aprilie 2013?

Cauza a rămas în pronunţare în data de 29.11.2012, când instanţa v-a respins plângerea contravenţională. Soluţia pe scurt este următoarea:
Tip solutie: Respinge plângerea
Solutia pe scurt: Respinge plângerea contravenţională formulată ca neîntemeiată. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată. Cu drept la recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică astăzi, 29 noiembrie 2012.
Document: 9562/2012 29/11/2012

[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie amenda rovignieta Sylvian2010 Sylvian2010 Buna ziua. am un proces cu cnadnr . faptele sunt urmatoarele: in data de 27.10.2010, m-au inregistrat circuland cu autopturismul sotiei fara a avea ... (vezi toată discuția)
As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie ... Ralucaralu91 Ralucaralu91 As vrea sa ma ajutati si pe mine cu o problema eu am facut contestatie la o amenda si la o suspendare de permis mia dat permisu sa solutionat cazul in instanta ... (vezi toată discuția)
Ce inseamna? vladyoyo97 vladyoyo97 S-a afisat rezultatul la o contestatie si nu stiu ce inseamna si ce ar trebui sa fac? Sanctiunea de baza este :”9 puncte penalizare, 1305 lei amenda si ... (vezi toată discuția)