avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire masini
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire masini

Va rog sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema.Am dezbatut mostenirea dupa sotul meu si am masina care prin act de partaj mi-a revenit mie [masina era achizitionata de noi in timpul casatoriei]Ce acte trebuie sa mai fac sa fiu in legalitate si sa pot circula cu ea?
Cel mai recent răspuns: ContSters267464 , utilizator 15:51, 11 Aprilie 2013
Solicitati ca inmatricularea ca se faca pe numele dumneavoastra. Mergeti sa schimbati rolul fiscal, sa schimbati certificatul de inmatriculare (talonul) de pe numele defunctului si actualizati cartea de identitate a masinii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire masina - urmatorii pasii dupa succesiune ddaaa ddaaa Buna ziua, In urma succesiunii exista un autoturism impartit intre 2 persoane (3/8 si 5/8 parti) . Care sunt pasii care trebuie urmati acum? Momentan am ... (vezi toată discuția)
Schimbare nume in cub și talon Sabrina1 Sabrina1 Buna ziua!In urma divortului, eu am revenit la numele dinaintea casatoriei. In timpul casatoriei, am achizitionat o masina pe care am inmatriculat-o pe numele ... (vezi toată discuția)
Cumparare auto de la proprietar decedat valentinBr valentinBr buna ziua, trebuie sa cumpar un auto al carui proprietar in acte e decedat. mostenitoarele sunt 3, mama si 2 fete. care sunt pasii si actele ce-mi trebuiesc ... (vezi toată discuția)