avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestare PV - raspuns la intampinare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestare PV - raspuns la intampinare

Am depus o contestatie a pv intocmit de un politist pentru neacordare de prioritate in sensul giratori si acum dupa un timp am primit de la judecatorie o intampinare si pe langa aceasta erau trimise si hartii de la politie cu versiunea lor,dar in ele apare ca nu am acordat prioritate unui pieton.Acum trebuie sa trimit la judecatorie un raspuns si nu stiu ce sa contina.Si oare aceasta greseala a lor conteaza la ceva?aceasta greseala ma poate ajuta la castigarea procesului?VA MULTUMESC
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
alexlupsa1, utilizator
Cel mai recent răspuns: marian885 , utilizator 14:34, 21 Septembrie 2013
Nu inteleg, ce raspuns vreti sa depuneti? Raspuns la intampinarea politiei?
Ce v-a spus instanta mai exact?
Am primit de la judecatoria de unde am depus contestatia o intampinare la care trebuie sa le raspund in termen de zece zile.iar pe langa acestea am primit si versiunea politie despre aceea fapta pe care am incalcat-o.dar in procesul verbal intocmit de politist era neacordare de prioritate in sensul giratoriu iart in acest document trimis judecatoriei de catre politie apare ca nu am acordat prioritate unui pieton de aceea mi sa retinut permisul.aici nu inteleg eu cum de au gresit si ce am eu de facut.multumesc
Acum am inteles. :) Procesul este pe noul cod de procedura civila.
Deci, ati primit intampinarea politiei. Dvs. faceti un raspuns la intampinare, adica un fel de cerere botezata asa, in care scrieti tot ce aveti dvs. de spus in legatura cu ceea ce a spus politia acolo. Daca nu sunteti de acord cu ceea ce a scris politia, nu este problema.
Ultima modificare: Joi, 11 Aprilie 2013
Gabriela Mihai, Avocat
Ok am inteles.dar de diferenta dintre procesul verbal si versiunea lor trimisa judecatorie ma pot ajuta la castigarea asa-zisului proces?e prea mare greseala totusi acele documente au fost trimise judecatoriei.
Buna ziua,
am si eu de trimis un raspuns la intampinare, dosarul fiind pe noul cod de procedura civila.
Intrebarea mea este cum pot trimite acest raspuns la intampinare?
Pe fax se poate? Prin curier? Drumul pana la judecatorie este destul de scump.

Rapsunsul daca se poate trimite prin fax, il trimit si la intimat sau trimite Judecatoria mai departe?

Va multumesc.

P.S. Mentionez ca sunt etapele premergatoare si inca nu este fixat un termen. Intimatul a trimis intampinare si eu trebuie sa raspund la intampinare.
Ultima modificare: Vineri, 20 Septembrie 2013
marian885, utilizator

Alte discuții în legătură

Comunicarea intampinarii intr-un proces cu politia rutiera cyan cyan In cazul depunerii plangerii impotriva procesului verbal intocmit de politia rutiera pentru savarsirea unei contraventii se trimite acasa intampinarea facuta ... (vezi toată discuția)
Raspuns la intampinare catalindiakonus catalindiakonus Salutare, In vara trecuta am primit o amenda rutiera in Constanta. In calitate de petent am contestat acea amenda la judecatoria din Constanta. Dabia ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala: cum pot aduce dovezi in instanta? stelutaanuti stelutaanuti Buna ziua, Am primit o amenda pentru neacordare de prioritate pietoni. Pe procesul verbal am scris ca nu sunt de acord cu cele mentionate ( pietonul ... (vezi toată discuția)