avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida dublă şi ... Depunere declaratii SCA cu sediu diferit de sediul ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida dublă şi obligaţii fiscale declarative pentru societăţile comerciale

Depunere declaratii SCA cu sediu diferit de sediul asociatilor

Buna ziua,
Unde trebuie depuse declaratiile unui SCA cu domiciliul in sectorul 2, al caror asociati avea domiciliul tot in sectorul 2, dar si l-au mutat in sectorul 3?
Multumesc!
Declaratiile se depun la sediul societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura... bat-o vina! voxiselle voxiselle Stie cineva care este data pana la care poate fi depus contractul de colaborare ca avocat stagiar, la baroul Buc.? Multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Unde depun bilantul in cazul in care soc si-a mutat sediul OMHR OMHR buna seara am o mare nelamurire am 2 soc care si-au mutat sediu.una si l-a mutat in nov 2009 din buc in botosani iar alta din prahova in timis in martie ... (vezi toată discuția)
Inscriere pfa administratie financiara/depunere formular 220 iulia1954 iulia1954 Buna ziua, In urma infiintarii unui PFA, legea spune ca trebuie sa ma inscriu la administratia financiara in termen de 15 zile. Ceea ce am si incercat sa ... (vezi toată discuția)