avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general unde depun bilantul in cazul in care soc si-a mutat ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

unde depun bilantul in cazul in care soc si-a mutat sediul

buna seara
am o mare nelamurire am 2 soc care si-au mutat sediu.una si l-a mutat in nov 2009 din buc in botosani iar alta din prahova in timis in martie 2010.Intrebarea mea este unde depun bilanturile pe 2009 atat pt prima cat si pt a doua sicietate,unde au sediul actual sau unde au avut sediul initial.
multumesc
Cel mai recent răspuns: OMHR , Consultant resurse umane 00:41, 8 Aprilie 2010
Buna seara.
Depuneti bilantul acolo unde aveti domiciliul fiscal actual,deci unde sunteti inregistrat acum la organele fiscale teritoriale .Acesta este locul unde aveti sediul principal al firmei .
chiar daca in 2009 sediul a fost in alt judet?dar una dintre societati nu are nici la 2007 depus bilantul,pe acesta unde il depun?
Depuneti bilantul la ONRC acolo unde aveti domiciliul fiscal actual indiferent de situatie .
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma in lichidare BISCUTA BISCUTA Buna ziua .Va rog frumos un raspuns daca se poate legat de urmatoarea speta.Firma mea este in lichidare de la ONRC din 2006 (a fost anuntata prin hotarare ... (vezi toată discuția)
Bilant an elenabardas elenabardas O societate care si-a inchis activitatea temporar, inregistrand acest aspect la ORC si DGFP in anul 2009. Daca in luna noiembrie 2010 se lichideaza la ORC, mai ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate anaf corinatone corinatone Buna ziua Sunt in proces de inchidere a societatii. Firma nu are datorii la bugetul de stat, singura problema este ca lipsesc in baza lor de date doua ... (vezi toată discuția)