avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general bilant an
Discuție deschisă în Contabilitate în general

bilant an

O societate care si-a inchis activitatea temporar, inregistrand acest aspect la ORC si DGFP in anul 2009. Daca in luna noiembrie 2010 se lichideaza la ORC, mai trebuie sa depuna bilant la 31.12.2010?
Cel mai recent răspuns: mihaelastir , utilizator 16:54, 31 Ianuarie 2011
se va face bilantul de inchidere
Si totusi, trebuie sa depun acest bilant si la ANAF, pina la termenul legal de depunere a bilanturilor la 31.12.2010? Eu nu vad rostul acestei depuneri, dar cite lucruri sunt fara logica in legislatia fiscala . . .
Ultima modificare: Miercuri, 19 Ianuarie 2011
elenabardas, utilizator
bilantul de inchidere se face cu data cand s-a inchis firma la onrc dupa ce ati luat de la anaf certificat de atestare fiscala ca nu mai aveti datorii.
deci daca inchiderea cum este in cazul dvs se face la 30.11.2010 cu acea data il faceti si dvs ., pe care il depuneti si la anaf si la onrc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma suspendata diana2482 diana2482 Sotul are o firma pe care in 2010 a suspendat-o. C ontabila a spus ca numai trebuie depuse bilaturi nici alea la 0,a spus ca ANAF o va inchide din oficiu,dar ... (vezi toată discuția)
Divizare- fuziune firme beebalint beebalint La firma unde lucrez are loc o divizare cu data de 31.03.2015, o parte din active si pasive se duc alte 3 firme existente, eu tin contabilitatea la toate ... (vezi toată discuția)
Radiere srl sobol sobol Buna ziua.Va rog daca se poate sa ma ajutati la o problema,eu in 2008 am infiintat un SRL dar nu a functionat niciodata si am inteles neoficial ca daca nu ... (vezi toată discuția)