avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 662 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata...revenire
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata...revenire

am fost in concediu o luna si jumatate si ar trebui sa revin la munca peste cateva zile...patronul e obligat sa ma primeasca innapoi deoarece el m-a pus sa fac cerere de concediu fara plata din vesnicul motiv criza economica.
ma poate da afara acum???
Cel mai recent răspuns: Rodica Ciobanu , Avocat 00:05, 26 Februarie 2009
De ce nu?faptul ca ati cerut un concediu fara plata nu-l impiedica cu nimic sa va faca o decizie de incetare a activitatii.Nu mai semnati niciun fel de hartii puse in fata de angajatori pentru ca, sunt anumite conditii pt.a beneficia de indemnizatie de somaj si in cazul concediului fara plata nu se considera perioada de stagiu, deci, va poate afecta acest drept.De multe ori nici angajatorii nu stiu aceste lucruri si fac nenumarate "gafe", sa le zic asa.
Dumneavoastra va prezentati la munca la data cand inceteaza concediul fara plata. Este obligatia angajatorului sa va primeasca la munca, de vreme ce v-a aprobat aceea cerere de concediu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Posibilitate somaj dupa cei 2 de ani de indemnizatie pt. crestere copil tomaioan tomaioan Buna ziua.As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie de somaj dupa terminarea celor 2 ani de indemnizatie pt. cresterea copilului. Mentionez ca in 10 ... (vezi toată discuția)
Concediul fara plata Liliana Soltuz Liliana Soltuz Buna ziua, va rog, daca se poate, sa-mi dati unele lamuri in ceea ce priveste concediul fara plata. Sunt angajata la o firma din luna martie, iar acum ... (vezi toată discuția)
Revenirea la munca dupa cic mazere anca mazere anca am o intrebare ,pe data de 04.07 trebuie sa revin la locul de munca dupa cic,iar patronul m-a intrebat ce am de gand ,deoarece posturile la firma sunt ... (vezi toată discuția)