buna ziua...am participat la o licitatie,am castigat spatiul respectiv,am platit caietul si garantie participare licitatie,.am incheiat contractul.In contractul de inchiriere se mentioneaza plata a 2 chirii in avans,pana acum nu mi-au facut facturat decat pe suma lunara,ce se intampla cu acea garantie de participare???nu intra in contul chiriei???o pierd? eu am stat linistita considerand ca daca exista diferenta intre chiriile anticipate si ce am platit ca garantie de participare la licitatie voi primi instiintare sa platesc eventual o diferenta.Am primit instiintare sa platesc 2 chirii cf contractului,ce se intampla cu garantia??? cum trebuie sa procedez??? va multumesc
Garantia ( valoarea a 2 chirii platite in avans) se restituie la finalizarea contractului.
In tot acest timp achitati lunar chiria conform contractului.
multumesc pentru raspuns dar cred ca eu nu am pus bine intrebarea,este clar ca cele 2 chirii le primesc la sfarsitul contractului...pe mine acum ma intereseaza garantia pe care am dat-o la licitatie...ramane si asta la ei..impreuna cu cele 2 chirii garantia+2 CHIRII