avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1188 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vanzare bun comun - partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vanzare bun comun - partaj

Eu impreuna cu fostul meu sot am facut o casa impreuna, as dori sa va intreb daca eu nu sunt trecuta in acte doar el,poate sa o vanda fara acordul meu?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: MARIO-FLORA NECTARIA , Avocat 10:59, 12 Aprilie 2013
Depinde de continutul actelor asupra casei. Chiar daca figureaza singur in acte, daca s-a mentionat ca este casatorit nu va putea vinde fara acordul dvs. Daca in actele asupra imobilului nu s-a mentionat ca este casatorit sau ca bunul este dobandit in timpul casatoriei si fostul sot este de rea credinta, va putea incerca sa vanda fara dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vanzare imobil fara partaj florina123 florina123 Buna ziua! Am divortat in anul 1996, in urma casatoriei rezultand un copil, este in intretinerea mea. Am construit o casa impreuna cu tatal copilului, ... (vezi toată discuția)
Bunuri comune intre soti dana29 dana29 Sunt casatorita de 15 ani.Dupa 2 ani de la casatorie sotul a cumparat un imobil pe numele lui deoarece pe CI-ul sau scria necasatorit si actul de V-C a fost ... (vezi toată discuția)
Mostenire dsmihalea dsmihalea Buna ziua Mama mea este casatorita cu acte de 30 ani cu un barbat cu care nu are copii s nici el nu are copii din alta casatorie Acesta cand s-a casatorit ... (vezi toată discuția)