avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Completare concediu fara plata in formularul 112
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Completare concediu fara plata in formularul 112

Buna ziua. Am si eu nevoie de ajutorul dumneavoastra.
In luna ianuarie din cele 21 de zile 8 a lucrat iar restul de 13 reprezinta concediu fara plata, de fapt a intrat in concediu fara plata din data de 15.01.2013 si pana la 01.05.2013.
In decl 112 am trecut cele 8 zile cu salariul realizat cu absolut tot ce trebuie.
Ma intereseaza in mod deosebit unde trec acele zile de concediu fara plata din ianurie ( 13 la numar) si de exemplu in luna februarie, martie , aprilie si mai o mai trec in decl 112, sau nu?
Sunt o firma care depun declaratiile la trimestru.
Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: 31101979 , utilizator 10:13, 19 Aprilie 2013
La punctul 6, Sectiunea A , ore suspendate in luna.
Multumesc.
Si asa procedez si pentru februarie, martie, adica trec acele ore suspendate in decl 112, luna de luna pana cand o sa fac inchiderea contractului?
va muultumesc din suflet.
Da.Intotdeauna zilele de concediu fara salariu se trec in 112 ca zile suspendate.
Multumesc din suflet pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare in d112 a unui cim 2 ore/luna Michaela_D Michaela_D Buna ziua, Spuneti-mi va rog cum se completeaza in D112 un CIM cu 2 ore /luna. In sectiunea A la pct.3 \"tip contract\" ce se trece ? partial 1 ora; partial ... (vezi toată discuția)
Declaratia 112 lelcunadia lelcunadia Pentru un angajat care este in concediu fara plata , cum trecem corect in declaratie 1.sectiuanea B cu ore suspendate sau 2. ca sectiunea A neasigurat (vezi toată discuția)
Urgent!! - problema ore lucrate vicsilron vicsilron Buna ziua, Apelez din nou la sfaturile dvs. Am urmatorul caz. Salariatii unei societati sunt incadrati cu contract de munca 8 ore/zi. Ei se prezinta in ... (vezi toată discuția)