avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 372 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pot afla altfel fãrã sã mã deplasez la ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Pot afla altfel fãrã sã mã deplasez la judecãtorie dacã s-a fãcut recurs la o ordonanþã preºedinþialã?

buna ziua. va rog sa ma ajutati cu niste raspunsuri.
deoarece site-ul jud sect 5 nu functioneaza pot alfa altfel fara sa ma deplasez la judecatorie daca s-a facut recurs la o ordonanta presidentiala( un telefon )? hotararea s-a dat cu recurs in 5 zile de la pronuntare. daca se faceface recurs citarea partilor e obligatorie si ce termen se da ? intampinarea in cat timp se face la recurs ?

multumesc
Cel mai recent răspuns: tinaa , utilizator 09:12, 17 Aprilie 2013
Puteţi să aflaţi astfel de informaţii şi prin intermediul telefonului. Portalul instanţelor de judecată a fost modificat şi au apărut unele probleme zilele acestea. Acum funcţionează.
[ link extern ]
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere cerere ordonanta presidentiala beludan beludan buna seara! am depus o cerere de ordonanta presidentiala de incredintare minor si a fost respinsa. ce inseamna asta, ca hotararea a fost data in favoarea ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala-termen solutionare clavia2 clavia2 Am depus o ordonanta presedintiala pe 29/09/2015 la Judecatoria Buftea si nici pana acum nu s-a intamplat nimic. Ce pot face? Cat timp poate dura o ordonanta ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedintiala respinsa poate fi atacata? horia2010 horia2010 am solicitat o ordonanta presedintiala pentru suspendare provizorie a unei executii si a fost respinsa ca nefondata si \"fara cale de atac\". Cerusem ... (vezi toată discuția)