incadrarea juridica a faptelor e de 10-20 de ani si ar da fiori oricui....se presupune ca am facut parte dintr-nu grup organizat care comiteau inselaciuni cu file cec fara acoperire.cu tot tam-tamul de rigoare am fost arestati si tinuti perioade diferite.probabil ca sintem singurul caz in romania de inselaciune in care nu este calculat prejudiciul printr-o expertiza...dar abuzurile sint nenumarate....am atitea intrebari de pus ca nu stiu cu ce sa incep...totusi...credeti ca noul cod penal ma va ajuta sa-mi pot schimba incadrarea?procesul e in faza de audieri in prima instanta.de ce totusi in nici un proces de inselaciune nu se tine cont de legea cecului?nici acum nu stiu totusi cum ma pot acuza de complicitate daca nu s-a stabilit clar inselaciunea.convorbirile telefonice .parte din ele sint ascultate aleatoriu....pina la urma nici macar nu stiu pentru ce voi fi condamnata....infractiune economica sau infractiuni cu violenta?cred ca ai sanse mai mari inromania sa primesti o pedeapsa mai mica pentru omor calificat decit pentru complicitate la inselaciune....
Nu stim cand va intra in vigoare noul Cod penal, abia se afla in dezbatere la Parlament.Pana atunci insa, cel mai indicat pentru dvs. este sa apelati la serviciile unui avocat competent.Succes!:)
Ia-ti o echipa de avocati daca unul nu ajunge. Nu glumesc.
Contesta fiecare declaratie, fiecare sustinere, fiecare proba, cit de mica, tot, absolut tot.
multumesc pentru raspuns.sintem 15 inculpati care am ramas in tara dintre care avem avocati platiti cinci dintre noi.sint buni toti avocatii dar pe penal.nu au nici o legatura cu partea economica,nu au nici o legatura cu viciile de procedura.primul judecator pe instanta de fond a dat dosarul spre reanchetare dar la curtea de apel l-au respins fara o motivatie plauzibila.rechizitoriul cuprinde 300 de pagini,trei sferturi minciuni.au adunat 25 de insi intr-un dosar fara sa ni se stabileasca macar o chestie simpla;daca ne cunoastem intre noi.abuzurile procuraturii sint nenumarate si in acte ,abuzuri psihice.am fost audiata de judecator si nu m-a lasat sa vorbesc.avocatii imi spun sa fac pe proasta,sa nu dau impresia ca stiu prea multe.dar orice om care e interesat de propria lui soarta invata cite ceva.ori eu ma plimb de doi ani prin salile de judecata.dosarul cuprinde peste 58 de volume....dar nu stiu cu ce...expertize nu avem de nici un fel.cauza este complexa ca asa au vrut sa iasa..nu stiu ce avocat s-ar inhama la asemenea treaba,doar unul care-si iubeste prea mult meseria.....cert este ca-mi trebuie un avocat specializat in drept comercial....sint extrem de dezamagita de tot sistemul asta.
Arest la domiciliu
Nafets
Mai exista arest la domiciliu?
Cei ce comit infractiuni gen crime si talharii ajung in aceleasi inchisori ca si cei ce comit infractiuni gen inselaciuni cu ... (vezi toată discuția)