avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 614 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale AJUTOOOR VA ROG!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

AJUTOOOR VA ROG!!!

Am un Srl cu asociat unic.A acumulat datorii la stat din amenzi si neplata contributii salarii.Firma a avut un singur angajat cu subventie de la somaj.Am achitat contributiile in limita subventiilor.Firma de constructii, imi trebuia un angajat ca nu poti face nimic singur.Nu am lucrat niciodata cu firma nici cu angajatul,nu am incasat nici un ban cu firma, nici nu am chitantier sau facturier.Societatea s-a dizolvat pentru nedepunere acte la ORC,acum am control de la Garda financiara si Finante .Garda a inteles ca nu am avut activitate economica, a vazut ca nu am cauzat nici un prejudiciu, nu am avut din ce plati toate amenzile,contributiile le am platit din buzunar de frica sa nu patesc ceva, cu toate ca nu aveam ce.Garda m-a lasat in [pace nici nu m-a amendatFinantele in schimb ma tot cheama la control, le am trimis actele prin posta ,toate in original,dar ei acum vor si balanta contabila si bilantul.Eu nu am asa ceva,acesta a fost motivul dizolvarii societatii -nu am depus balanta si bilant la ORC.Finantele ma sfatuiesc sa fac balanta si bilantul in timpul controlului si sa le depun la ei.Ma intreaba de ce n-am imprumutat firma cu bani?Vor sa fac acum un contract de imprumut cu firma retroactiv.Cum sa fac asa ceva?Societatea este dizolvata,daca patesc ceva?:">Sa fac actele astea pe care mi le cer?Firma este dizolvata dar nu a trecut termenul de 30 zile pt recurs.
Cel mai recent răspuns: Smart Contab Expert S.R.L. , Contabil 22:25, 26 Februarie 2009
Ce acte le-ati trimis prin posta?Nu conteaza ca nu ati avut activitate, trebuia facuta contabilitatea societatii.
statele de plata,declaratiile fiscale, decont tva,conventia cu somajul,tot ce am avut le-am trimis.
Eu nu am auzit pana acum asa ceva.Le-ati trimis in oiginal, bun si ce faceti daca vi le cer altii?de unde le mai luati ca administratia nu le mai are, in mod sigur..Dar, eu nu pricep in ruptul capului, de unde si pana unde atatea controale pe capul unei firme fara activitate...cu ce ati gresit?!
firma este inregistrata intr-un orasel mic ,acolo are sediul social,se pare ca doamnele de acolo nu au activitate#-o.Eu nu locuiesc acolo,este cineva la sediu care mai ia corespondenta.Societatea este dizolvata.Am pastrat copii de pe toate actele sper sa nu le mai ceara nimeni.Acum vor sa ne someze pentru a ne prezenta la o discutie finala.Nu prea inteleg ce este o discutie finala, in conditiile in care am trimis toate actele.Garda financiara a fost sesizata de Administratia Financiara ,asa mi s-a spus.
Ultima modificare: Joi, 26 Februarie 2009
mirela76, utilizator
Probabil or sa va ceara un bilant de lichidare.Trebuie sa mergeti sa vedeti ce vor, ca nu scapati de ei asa usor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma veche - situatii adm fin, etc Mi-am adus aminte ca aveam o firma infiintata in 1997, am avut activitate pana prin 1999, dar de atunci nu am mai depus nimic la Adm. Fin., nici hartia aceea ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl ? razvan911 razvan911 Buna ziua, Am infiintat un SRL in 2004 la care sunt unic asociat si administrator. Firma a functionat pana la 1 ianuarie 2005 cand am hotarat sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Dizolvare simplificata adrian.c adrian.c Buna Ziua, Am o firma de constructii impreuna cu alti 3 asociati. In unanimitate dorim sa inchidem acesta firma care in momentul de fata nu mai are ... (vezi toată discuția)