avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere fals in inscrisuri - parte vatamata, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere fals in inscrisuri - parte vatamata, consecinte respingere plangere

Am facut o sesizare(plangere-nu ma pricep prea bine) la politie de fals in inscrisuri si uz de fals fara sa am o dovada ,numai banuieli(care de fapt sunt certitudini).Daca se dovedeste ca banuiala mea nu este intemeiata, ce se va intampla?
Cel mai recent răspuns: anemona37 , utilizator 00:02, 13 Aprilie 2013
Daca nu s-a inceput urmarirea penala in dosar, se va dispune neinceperea urmaririi penale iar daca s-a inceput urm.pen., se va dispune netrimiterea in judecata. Puteti face plangere impotriva acestor solutii.
Mi-e teama sa nu se intoarca totul impotriva mea,deoarece nu am dovezi palpabile,ci doar presupuneri.
Mentionez ca plangerea mea vizeaza o alta persoana, care a depus la un dosar adeverinte emise de o institutie si care au ajutat-o la ocuparea unui post
Din datele furnizate de dvs., impotriva dvs. se poate intoarce situatia doar daca partea adversa formuleaza plangere pt denunt calomnios impotriva dva.
am mentionat in plangere ca nu am dovezi ,ci doar presupuneri si au acceptat sa cerceteze.Nu cred ca am calomniat pe nimeni,atata timp cat eu am fost lezata si am cerut sa se faca cercetari la institutiile emitenteVreau dovezi pentru a merge apoi in contencios
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
anemona37, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

denunt??? Manole Dumitru Manole Dumitru Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios serban.mirela74 serban.mirela74 Am fost reclamata la politie de o vecina cu care sunt in litigiu ca am inregistrat/o ,fapt neadevarat.As putea sa o dau in judecata pentru denunt calomnios? ... (vezi toată discuția)
Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)