Am facut o sesizare(plangere-nu ma pricep prea bine) la politie de fals in inscrisuri si uz de fals fara sa am o dovada ,numai banuieli(care de fapt sunt certitudini).Daca se dovedeste ca banuiala mea nu este intemeiata, ce se va intampla?
Daca nu s-a inceput urmarirea penala in dosar, se va dispune neinceperea urmaririi penale iar daca s-a inceput urm.pen., se va dispune netrimiterea in judecata. Puteti face plangere impotriva acestor solutii.
Mi-e teama sa nu se intoarca totul impotriva mea,deoarece nu am dovezi palpabile,ci doar presupuneri.
Mentionez ca plangerea mea vizeaza o alta persoana, care a depus la un dosar adeverinte emise de o institutie si care au ajutat-o la ocuparea unui post
Din datele furnizate de dvs., impotriva dvs. se poate intoarce situatia doar daca partea adversa formuleaza plangere pt denunt calomnios impotriva dva.
am mentionat in plangere ca nu am dovezi ,ci doar presupuneri si au acceptat sa cerceteze.Nu cred ca am calomniat pe nimeni,atata timp cat eu am fost lezata si am cerut sa se faca cercetari la institutiile emitenteVreau dovezi pentru a merge apoi in contencios
denunt???
Manole Dumitru
Daca X face o sesizare la organele de politie, si acuza pe Y ca a falsificat un act sub semnatura privata cu caracter de act public (Bilet de tratament), si ... (vezi toată discuția)