Am fost girant in 2007 la un imprumutat la o banca , care a platit ratele 3 ani fara intirziere, iar in 2010 a intocmit un act de imprumut sub semnatura privata cu un tert prin care acesta se obliga sa achite in continuare ratele , lucru pe care nu l-a facut timp de cca 2 ani , insa banca nu m-a instiintat de acest fapt. In martie 2012 banca a trecut la executarea mea silita prin executor cu poprie pe pensie in cuantum de 1/3, iar imprumutatului , desi este ofiter de politie cu salariu mare nu i se retin decit 100 de lei lunar, acest lucru se intimpla din decembrie 2012, in tot acest timp(martie - decembrie 2012) executorul a incercat sa determine tertul sa achite datoria(a achitat o suma de bani), insa din decembrie 2012 eu sunt executat silit. Ce pot face in acest caz , eu prin contract am renuntat la beneficiul de discutiune, pot cere micsorarea cuantumului popririi sau desfiintarea popririiavind in vedere ca IPJ -ul unde lucreaza imprumutatul a virat catre executor lunar 100 lei si nu 1/3 din veniturile acestuia .Multumesc
Domnule, singurul termen care ar trebui sa va intereseze e cel de prescriptie de 3 ani, pentru actiunea in pretentii. iar banca, poate face oricand cerere de validare, petru ce nu a platit IPJ in ultimile 3 luni. Important e sa miscati ceva.
Recuperare poprire
calytul
Sunt girant la un debitor care nu si-a platit ratele la banca, si executorul bancar mi-a pus poprire pe salar. Cum imi recuperez suma poprita?Print-o actiune ... (vezi toată discuția)