avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Salariul ºi absenþa sporului de vechime la bugetari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Salariul ºi absenþa sporului de vechime la bugetari

buna ziua,

sunt angajata la stat ca ingrijitor copii, si vreau sa va intreb daca este corect ca un educator, sau pedagog care lucreaza in acelasi loc cu mine(colegi) sa beneficieze de spor de vechime, iar ingrijitorul NU...
aceasta pare sa fie o disciminare pe fata...toti pedagogi au spor de vechime, iar toti ingrijitori nu au spor de vechime, iar cei de la conducere spun ca ingrijitorul se incadreaza in categoria muncitorilor necalificati si nu beneficiaza de spor.
cand m-am angajat la ei am facut trei luni curs de ingrijitor (fara sa platesc) si pe urma mi-au facut angajarea..altfel nu ma angajau...

multumesc frumos
o zi buna
cu respect

Alte discuții în legătură

25% taiat salarii majevcanin majevcanin buna ziua rog pe cineva documentat daca poate sa-mi spuna cand au fost diminuate salarii in invatamant cu 25% a fost doar pentru cadre didactice sau a fost ... (vezi toată discuția)
Spor izolare și spor de clase simultane CldSab CldSab Va rog să mă ajutați cu un răspuns conform noilor prevederi legale actuale. Sunt educatoare- suplinitor necalificat și aș dori să știu dacă beneficiez ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale realest25 realest25 Buna ziua. Am si eu o nelamurire. Sunt bugetar, sunt muncitor calificat si am o vechime de 35 de ani. Cu toate acestea vreau sa mentionez faptul ca sunt ... (vezi toată discuția)