avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Prescriptie la amenzile contraventionale inregistrate ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Prescriptie la amenzile contraventionale inregistrate la fisc cu termen de 5 ani

As dori sa atac in instanta pentru constatarea prescriptiei de 5 ani cf. og. 92/2003 si nu gasesc model si la ce instanta competenta material.
Multumesc
Pentru oana gabriela.Daca nu ai semnat P.V.,este bine.Primaria nu ia in cnsiderare.Daca ai semnat,contencios s-au trage de timp 5ani, daca nu ai rol.

Scuze.Nu exista un model.N.C.Csi L.contencios arata clar ce de facut.
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
Gabriela Pintea, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita cnadnr - p.v. necomunicate CipM CipM Am primit prin posta o executare silita pt 2 P.V. din 2011 pt 2 contraventii (lipsa rovinieta) la doua saptamani distanta intre ele (56 euro + 450 lei ... (vezi toată discuția)
Creante bugetare sca baloisibaloi sca baloisibaloi In anul 2005 se efectuiaza un control de fond in urma caruia se dispune plata unor creante catre bugetul de stat. In urma acestui act de control se emite ... (vezi toată discuția)
Proces verbal ridicare autoturism Radu_Andrei Radu_Andrei Pe 3 iulie mi s-a ridicat ,azi am primit P.V. acum vin si intrebarile: Daca in P.V. nu se dispune imobilizarea(ridicarea)vehiculului este nula ridicarea? Mai ... (vezi toată discuția)