avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Reprezentare în faþa instanþei prin avocat, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Reprezentare în faþa instanþei prin avocat, recuperarea onorariului în situaþia admiterii acþiunii

Buna ziua,
Am depus 2 cereri de anulare proces verbal de contravenţie - de ridicare a masinii personale, in sectorul 4. Doresc ca un avocat sa ma reprezinte in fata instantei.
In caz de solutionare in favoarea mea a procesului, onorariu avocatului va fi platit de Politia locala sect. 4? Daca da sunt necesare formalitati suplimentare?
Multumesc anticipat,
Laurentiu
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 17:10, 12 Aprilie 2013
In momentul in care angajati un avocat, se va semna un contract de asistenta juridica si veti achita un onorariu. Daca veti avea castig de cauza in instanta, atunci Politia Locala va putea fi obligata - la cererea dvs/avocatului dvs - la plata cheltuielilor de judecata, justificate cu chitante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proces-verbal contestatie si ridicare masina crysenc21 crysenc21 Buna ziua, Vreau sa formulez o plangere impotriva procesului-verbal de contraventie prin care am fost sanctionat cu avertisment dar mi-a fost ridicata si ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal cristina_kiki73 cristina_kiki73 In data de 1 februarie 2013 a fost intocmit un proces verbal de catre Politia Locala sector 1, care mi-a ridicat autoturismul desi in zona respectiva nu ... (vezi toată discuția)
Plangere contraventionala admisa, recuperare amenda Raluca1771 Raluca1771 Buna seara! In urma unei plangeri contraventionale introdusă în contradictoriu cu intimata DIRECŢIA GENERALĂ DE POLIŢIE LOCALĂ SECTOR 6 BUCUREŞTI ... (vezi toată discuția)