avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită termen executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

termen executare silita

buna ziua, va rog din inima sa ma ajutati cu un sfat o idee...
in anul 2009 m-am inscris la un curs de masterat, incheind un contract cu cei de la Universitate, eu nelucrand mama a fost girant.
in perioada imediat urmatoare ramanand fara serviciu nu am mers la curs absolut deloc pentru caeram constienta ca nu puteam plati.
Azi 12.04.2013 am primit in posta o somatie de la un executor judecatoresc in care aflu ca am de platit studii le in valoare de 2400 lei plus cheltuielile executorului de aproximativ 900 de lei in totatl de 3300 lei in termen de o zi de la data primirii hartiei daca nu incepe procesul de excutare.
in mod logic nu am de unde sa scot 3000 de lei ...si nu stiu ce sa fac!
Va rog ajuati-ma, inca o problema ce imi poate executa?
va multumesc anticipat si astept un raspuns ferm.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:38, 12 Aprilie 2013
Termenul in care puteti executa de buna voie debitul este de o zi de la primirea somatiei.In caz contrar, se demareaza impotriva dvs. executarea silita asupra tuturor bunurilor dvs. prezente si viitoare, mobile si imobile, inclusiv venituri salariale intr-un anumit procent. Solicitati executorului plata esalonata a debitului sau formulati contestatie la executare (daca aveti motive) in cadrul careia cereti si suspendarea executarii silite pana la solutionarea contestatiei.
Ultima modificare: Vineri, 12 Aprilie 2013
Madalina Pascu, Avocat
Pot fi executate silit bunurile in evidenta debitorului,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita iulian56 iulian56 Buna ziua tuturor ! Daca Banca sau orice creditor, persoana juridica sau fizica, a procedat la punerea in aplicarea a executarii silite prin poprire pe ... (vezi toată discuția)
Credit fara giranti si fara ipoteca nico radu nico radu am un credit de 20000 eur din 2008 fara giranti fara ipoteca pana acum am platit ratele dar am ramas fara servici ,am cerut o perioada de gratie dar nu misa ... (vezi toată discuția)
Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)