avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia minorului
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia minorului

Dacă mama nu are un loc de munca și nici o locuință poate obține custodia minorului în vârstă de 4 ani?? Menționez ca tatăl are un salariu mare pot spune in comparație cu salariul minim. Locuința pe care o au cei doi soți este locuița de serviciu a tatalui.
Mulțumesc!
~ Conținut șters la cerere ~
Eu consider venitul esential, arata nivelul de raspundere a parintelui si faptul ca parintele ii poate asigura minimul elementar: oainea zilnica.
Da, nu conteaza numai asta, insa am vazut si cazuri in care parintele care a crescut copilul a pierdut incredintarea (pe vremea aceea) pentru ca nu a putut dovedi ca are cu ce sa-l creasca.
Deci... e de tratat serios problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incredintarea minorului catre tata e posibila? cristeasimona cristeasimona buna ziua!Am si eu o intrebare va rog! In urma unei casatorii de 6 ani, avem un copil cu varsta de 5 ani.acesta a fost crescut mai mult de parintii mei ... (vezi toată discuția)
Pot pierde copilul? raluca_2009 raluca_2009 Buna ziua, Eu si sotul am plecat afara sa lucram pentru bani si din motive temeinice nu am putut sa luam copilul cu noi. Copilul a fost crescut pana la ... (vezi toată discuția)
Custodia unica irenasasha irenasasha buna ziua. am si au un copil de 3 ani si as vrea sa obtin custodie unica. situatia este urmatoarea: nu am fost casatoriti deci nu se pune problema de divort ... (vezi toată discuția)