Mama a murit in anul 2000.Noi eram doi frati,eu si fratele meu.Au ramas de la mama Urmatoarele:
-Un titlu cu un teren extravilan de doua hectare la camp si un teren de 1500 mp langa sat
-Un titlu cu un teren de casa in sat
-Un certificat cu 1000 de actiuni la Muntenia 4
In anul 2004 am facut impreuna cu fratele meu succesiunea doar pentru certi ficatul de la Muntenia pentru ca el a vrut sa vanda partea lui.
Pentru restul nu a vrut sa facem succesiunea.
In 2006 a decedat fratele meu,dupa care au ramas 4 copii si sotia supravietuitoare.
De atunci,cumnata mea,ma tot amana cu succesiunea celorlalte bunuri si nu vrea sa-mi dea nici actele toate.Mi-a spus ca terenul intravilan din sat l-a dat unei fiice a ei(nepoata mea).Eu am doar titlul de la terenul intravilan de la camp.
Cum pot sa fac succesiunea si ce trebuie sa fac?
Va multumesc mult!As vrea sa intreb daca totusi ,nu pot sa fac succesiunea doar pe titlul pe care il am,deoarece am toate actele(certificatul de deces al mamei,certificatul de deces al fratelui,titlul de proprietate pentru pamant si copii de la actele de identitate ale cumnatei si ale nepotilor).
Poate e mai usor la notariat,acolo unde am fost prima data cu fratele meu pentru actiunile de la Muntenia.