avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 485 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Ce cãi de atac mai am dupã ce am pierdut ºi ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Ce cãi de atac mai am dupã ce am pierdut ºi recursul?

am fost dat afara din MAI pe probleme disciplinare---motive neintemeiate-- dovada ca din 12 agenti cercetati ptr aceleeasi bateri doar eu am fost dat afara fiind mai tare in gura am dat in judecata MAI dar am pierdut procesul si la recurs la curtea de apel IASI .....alte cai de atac mai sunt ??????? si in cit timp mai pot actiona
Cel mai recent răspuns: nemuritorul , utilizator 18:22, 16 Aprilie 2013
Cai ordinare de atac nu mai exista, doar căile extraordinare de atac, contestaţia în anulare sau revizuirea.
si aceste cai de atac unde sa fac la ce institutii de stat --tribunale -judecatorii????si care este termenul in care se poate face contestatia de anulare sau
revizuirea de la aflarea rezolutiei date de curtea de apel .. va multumesc anticipat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac ioanandrei ioanandrei Va rog mult sa-mi spuneti : daca intr-un proces( cauza evaluabila in bani , bun imobil evalut peste 100.000,0 ron) , unde prima instanta ,care a judecat ... (vezi toată discuția)
Recurs - mai exista cai de atac? liminita liminita As vrea sa stiu daca dupa un recurs pierdut la Curtea de Apel Bucuresti se mai poate face ceva. Daca mai exista alta cale de atac. (vezi toată discuția)
Pot ataca hotararea curtii de apel? mustafa iasar mustafa iasar Daca am castigat la tribunal si la curtea de apel am pierdut il mai pote ataca ,daca da unde.Multumesc (vezi toată discuția)