avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot beneficia de indemnizaþie de ºomaj dupã CCC ºi ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot beneficia de indemnizaþie de ºomaj dupã CCC ºi facultate?

Buna seara,
As vrea sa stiu si eu daca pot intra in somaj dupa ce termin concediul de crestere al copilului care s-a facut in ultimul an de facultate 2012,iar anul acesta dau licenta?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:27, 13 Aprilie 2013
Mergeti la Agentia de Somaj de care apartineti cu domiciliul sa va inregistrati pentru a putea sa beneficiati de indemnizatie de somaj dupa ce se termina CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj? calugarucorina_s84 calugarucorina_s84 Buna seara!....am beneficiat de indemnizatie cresterea copilului deoarece am ramas insarcinata cand eram studenta la zi....in luna februarie a acestui an am ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pentru studenti lorisimo84 lorisimo84 buna ziua! am terminat facultatea in iunie 2010, dar datorita starii de sanatate din timpul sarcinii nu m-am putut prezenta in sesiune de restante 22-29 iunie ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului 2011 studente timer28 timer28 buna ziua! am si eu o intrebare, am nascut in luna iulie iar din luna septembrie sunt studenta la zi . pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului? ... (vezi toată discuția)