avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... M-a dat afara de la job subit
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

M-a dat afara de la job subit

lucram de 2luni si 20 zile in prima luna cu 4 ore de comun acord din pacate a trecut si a doua luna tot asa cand i am cerut sa mi dea o hartie cami trebuie la banca sa ma dic ca si girant la cineva mi a spus sec --poti sa pleci de la munca de azi nu mai lucrezi fara preaviz fara nimic acuma va intreb se poate actiona in instanta? adica eu am ceva drepturi sau numai angajatorul are , eu am contract cu firma respectiva care l am si semnat va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:12, 13 Aprilie 2013
Desigur ca astfel de atitudini ale angajatorului contravin legislatiei muncii, in cazul in care ati perfectat un contract de munca, nu puteti fi alungat de la serviciu fara nici un motiv.
În cazul în care angajatorul refuză să-l primească la lucru pe salariat, fără să fi dispus concedierea acestuia, salariatul se poate adresa instanţei solicitând direct reintegrarea în funcţie şi plata de despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca ... Bia84 Bia84 Buna seara.Ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca avand in vedere ca nu mi-a desfacut contractul de munca si nu am primit nici preaviz? ... (vezi toată discuția)
Nu ma lasa sa lucrez! alexa_mihaela alexa_mihaela buna ziua!sunt angajata la un loc de munca din luna martie ac.precizez ca am fost luata din somaj si fiind unica intretinatoare de famile angajatorul primeste ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! mi s-a disponibilizat postul și sunt în preaviz ... sammy44 sammy44 Bună ziua! Mi s-a disponibilizat postul și sunt în preaviz 20 zile . Postul meu este de receptionera și nu sunt lăsată sa întru în recepție, mi s-a ... (vezi toată discuția)