avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua! Mi s-a disponibilizat postul și sunt în ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua! Mi s-a disponibilizat postul și sunt în preaviz ...

Bună ziua!
Mi s-a disponibilizat postul și sunt în preaviz 20 zile . Postul meu este de receptionera și nu sunt lăsată sa întru în recepție, mi s-a interzis sa întru și în instituție, am voie doar în curte. Eu vin si semnez condica . În înștiințarea primita mi se comunica precum ca mi se acorda dreptul de a absenta de la program pt a-mi cauta un loc de muncă, fără să îmi fie afectate salariul și celelalte drepturi.
Este conform Codului muncii ? Pt ca nu as vrea sa ma trezesc cu surpriza absentelor nemotivate sau a neplatii salariului în intregime
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 5 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca semnati condica, inseamna ca nu va pot ponta nemotivat.

În cazul în care angajatorul refuză să-l primească la lucru pe salariat, fără să fi dispus concedierea acestuia, salariatul se poate adresa instanţei solicitând direct reintegrarea în funcţie şi plata de despagubiri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi se permite accesul la locul de munca Anna393 Anna393 Bună seara. Ieri am fost anunțată de conducerea locului de munca de faptul că vor să mă dea afara. Am 6 ani vechime aici. Comportament exemplar, îmi fac ... (vezi toată discuția)
Absentare in preaviz dragoslavele dragoslavele Un angajat in preaviz nu se prezinta la locul de munca cele 4 ore prevazute de codul muncii. Cum procedeaza angajatorul? (vezi toată discuția)
Codul muncii magdalena-florina magdalena-florina Bună seara ! Ce pot face și cui pot sesiza o situație în care m-am aflat la servici și în urma căreia am fost trimisă acasă și a doua zi nu am mai ... (vezi toată discuția)