avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nu mi se permite accesul la locul de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nu mi se permite accesul la locul de munca

Bună seara. Ieri am fost anunțată de conducerea locului de munca de faptul că vor să mă dea afara. Am 6 ani vechime aici. Comportament exemplar, îmi fac treaba cu brio. Mi-a fost trimisă prin mail înștiințarea de desființare a postului de muncă (pentru că nu au motiv să mă dea afara) și intrarea în preavizul de 20 zile. Azi sunt de servici de la orele 19. Acum am sosit la locul de munca, nu mi se permite sa intru in punctul de lucru, doar in curte sunt lăsată să stau. Am semnat condica in momentul in care am sosit. Ce pot face in acest moment? E legal să mă țină pe afara să nu mi se permită accesul inauntru?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:20, 3 Septembrie 2024
În cazul în care angajatorul refuză să-l primească la lucru pe salariat, fără să fi dispus concedierea acestuia, salariatul se poate adresa instanţei solicitând direct reintegrarea în funcţie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! mi s-a disponibilizat postul și sunt în preaviz ... sammy44 sammy44 Bună ziua! Mi s-a disponibilizat postul și sunt în preaviz 20 zile . Postul meu este de receptionera și nu sunt lăsată sa întru în recepție, mi s-a ... (vezi toată discuția)
Concediere loc de munca alecsbdj alecsbdj Buna ziua! Am fost dat recent afara de la locul de munca unde am lucrat 2 ani de zile. Este vorba de o firma de panificație. Vreau sa specific ca timp de 2 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am fost disponibilizat in baza articolului 65.1, cu ... Mihnea. Mihnea. Buna ziua, am fost disponibilizat in baza articolului 65.1, cu o perioada de preaviz de 20 zile, in care \"nu era necesară prezența la birou\", eu continuand ... (vezi toată discuția)