avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Buna ziua, am fost disponibilizat in baza articolului ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Buna ziua, am fost disponibilizat in baza articolului 65.1, cu ...

Buna ziua, am fost disponibilizat in baza articolului 65.1, cu o perioada de preaviz de 20 zile, in care "nu era necesară prezența la birou", eu continuand sa merg la sediu, mi-a fost restricționat accesul la mail, aplicația interna de pontaj, și ulterior accesul în sediu. Pot face ceva împotriva acestor abuzuri?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:24, 3 Februarie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În cazul în care angajatorul refuză să-l primească la lucru pe salariat, fără să fi dispus concedierea acestuia, salariatul se poate adresa instanţei solicitând direct reintegrarea în funcţie şi plata de despăgubiri. (Ion Traian Ştefănescu, Tratat de dreptul muncii, vol. I, Editura Lumina Lex, Bucureşti, 2003, p. 573).

Puteti sa le solicitati in scris sa va comunice care este motivul pentru care nu va mai primeste la locul de munca si temeiul legal al acestei decizii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca ... Bia84 Bia84 Buna seara.Ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca avand in vedere ca nu mi-a desfacut contractul de munca si nu am primit nici preaviz? ... (vezi toată discuția)
Care sunt situațiile dacă angajatorul nu ma mai primește la ... Ion vreme Ion vreme Care sunt situațiile dacă angajatorul nu ma mai primește la munca,am un contract de munca pe perioada nedeterminata la acest angajator De 3 ani,ma duc pur ... (vezi toată discuția)
Codul muncii magdalena-florina magdalena-florina Bună seara ! Ce pot face și cui pot sesiza o situație în care m-am aflat la servici și în urma căreia am fost trimisă acasă și a doua zi nu am mai ... (vezi toată discuția)