avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Care sunt situațiile dacă angajatorul nu ma mai ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Care sunt situațiile dacă angajatorul nu ma mai primește la ...

Care sunt situațiile dacă angajatorul nu ma mai primește la munca,am un contract de munca pe perioada nedeterminata la acest angajator De 3 ani,ma duc pur și simplu la munca la poarta fabricii și pur și simplu nu ma primește.Daca el îmi desface CIM cum pot eu dovedi ca am fost la munca și nu ma primit .Sau ce este de făcut în aceasta situație,multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:26, 20 Septembrie 2021
Ati sesizat ITM-ul? daca nu, depuneti o sesizare.
Mai intai verificati daca mai aveti CIM in cadrul firmei, ca sa puteti vedea cum actionati
.. ,am un contract de munca pe perioada nedeterminata la acest angajator De 3 ani,...

În cazul în care angajatorul refuză să-l primească la lucru pe salariat, fără să fi dispus concedierea acestuia, salariatul se poate adresa instanţei solicitând direct reintegrarea în funcţie şi plata de despăgubiri. (Ion Traian Ştefănescu, Tratat de dreptul muncii, vol. I, Editura Lumina Lex, Bucureşti, 2003, p. 573).

Puteti sa le solicitati in scris sa va comunice care este motivul pentru care nu va mai primeste la locul de munca si temeiul legal al acestei decizii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara.ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca ... Bia84 Bia84 Buna seara.Ce pot sa fac daca angajatorul nu ma primeste la munca avand in vedere ca nu mi-a desfacut contractul de munca si nu am primit nici preaviz? ... (vezi toată discuția)
Trimis acasă de la muncă fără nicio explicație faranume92 faranume92 buna . am lucrat la o fabrica un an si 7 luni . in sfarsitul lunii noiembrie am cerut in data de 24 am cerut concediu fara plata o luna . In data de 3 ... (vezi toată discuția)
Codul muncii magdalena-florina magdalena-florina Bună seara ! Ce pot face și cui pot sesiza o situație în care m-am aflat la servici și în urma căreia am fost trimisă acasă și a doua zi nu am mai ... (vezi toată discuția)