avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1523 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... OBTINERE AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE PE TEREN INGUST
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

OBTINERE AUTORIZATIE DE CONSTRUCTIE PE TEREN INGUST

Buna ziua,
Va rog frumos sa ma ajutati cu consultanta in domeniu. Doresc sa achizitionez un teren in suprafata totala de 145 de mp (in Bucuresti, Sector 4), care are o forma atipica: deschidere de 7,25 mp, pe o latura a lungimea de 17 mp iar pe alta de 26 mp. Conform certificatului de urbanism, pot sa constuiesc in calcan cu vecinul care are casa in partea opusa, dar problema este cu celalat vecin care are casa la cca 1 mp de limita de proprietate si mai are si geamuri pe toata lungimea casei, respectiv a terenului.
Pot otine autorizatei de constructie pe acet model de teren. Eu as vrea sa construiesc cam la 1,5mp de la limita proprietatii, adica sa utilizez cam toata deschiderea pentru constructie.

Multumesc anticipat ptr raspuns
Ultima modificare: Sâmbătă, 13 Aprilie 2013
silivas, utilizator
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:37, 13 Aprilie 2013
Puteti construi pana la 60 cm de hotar, cu conditia sa nu facati ferestre de vedere sau balcoane inspre proprietatea vecinului. Daca vreti ferestre, trebuie sa pastrati distanta de min. 2 m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

constructie casa pe teren ingust claudia5555 claudia5555 Buna seara. Detin un teren cu deschidere la strada de 10 m si aproximativ 31 m lungime. Se poate obtine certificat de urbanism pe acest teren? Constructia va ... (vezi toată discuția)
Delimitare proprietate baranmariana baranmariana in 2006 am construit o casa p+e+m, proiectul fiind pe limita de proprietate din cauza pot existent fiind un teren cu a suprafata destul de mica;la ... (vezi toată discuția)
Distanta dintre terenuri pentru edificatie fratargujiu fratargujiu Salut tuturor. As vrea sa Va intreb care este distanta care trebuie sa fie pastrata dintre doua terenuri avand un proiect (in gand nu AC) de a construi o ... (vezi toată discuția)