avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Scoala de corectie???
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Scoala de corectie???

Va rog sa ma ajutati peste cateva zile voi ajunge la scoala de corectie nu conteaza motivul nu am facut nimic ilegal doar sunt dat de parinti trebuie sa mentionez ca am 15 ani va rog sami spuneti cum e acolo pt ca sunt speriat am auzit povesti ingrozitoare cum ca defapt e inchisoare pt minori si ca esti violat si batut de 3 ori pe zi va rog spunetimi cum e acolo cum se conporta detinuti gardieni cu tn si cu cat mai multe detali varog:sorry: multumrsc anticipat...
In România nu există nici o şcoală de corecţie.
Există centre de reeducare în care sunt internaţi minorii care au săvârşit infracţiuni şi împotriva lor s-a dispus măsura privativă de libertate. Această măsură se ia numai printr-o hotărâre judecătorească.
Asa cum ai mai fost sfatuit, ar trebui sa mergi sa te plangi la protectia copilului. Cauta un centru DGASPC cat mai apropiat de locuinta.
Buna ziua,am un băiat de aproape 15 ani si nu ma mai inteleg cu el deloc, de câțiva ani imi face numai probleme,a fugit de la scoala de 3 ori, a furat din magazin,a vrut să dea foc la casa,etc...am fost cu el si la psiholog dar degeaba..comportamentul lui e din ce in ce mai rau! Va rog sa ma ajutati! Mai bine să-l dau un timp la centrul de reeducare decât să fac vre.o prostie la nervi! Ne scoate din minti!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tentativa de furt GeaMbo GeaMbo Cum se pedepseste o tentativa de furt daca doi minori vroiau sa fure 2 stergatoare la o masina si iau prins niste locatari dintrun bloc si au chemat politia au ... (vezi toată discuția)
Un pic de ajutor drept penal....... miss_fitze_zuzulake miss_fitze_zuzulake VERISOARA MEA A PLECAT DE ACASA IMPREUNA CU IUBITUL EI .....A FUGIT DE LA PARINTI EI .....S-A INTORS DE BUNAVOIE....CAND SA INTORS A FOST CHEMATA LA SECTIE ... (vezi toată discuția)
Regulament scolar, incidente in scoala adinagea adinagea Buna ziua, Va rog ajutati-ma in urmatoarea problema: Am un nepotel de 12 ani care a luat apararea unei colege de scoala, incercand sa faca singur ... (vezi toată discuția)