avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 883 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Retragere plângere de la Parchet
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Retragere plângere de la Parchet

Am trimis ieri un plic la parchet prin posta recomandat, maine doresc sa-l retrag .cum procedez. Se poate?
Ultima modificare: Joi, 14 Decembrie 2017
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Mary 77 , utilizator 16:46, 15 Decembrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Av. Moraru a scris:

In ce consta plangerea?
loviri de copil in scoala de o mama anul trecut. E doar declaratia copilului, camasa rupta din clasa.
Invatatoarea a creat un fals in sensul ca i-a scazut nota la purtare fara sa respecte Regulamentul scolar, cere bani, pregatire in scoala la matematica . Eu renunt ptr ca nu e formulata corect, nu am vb cu nimeni, am scris la nervi, iar nu stiu ce soti de ozbanda am. Ptr ca minorul batut in scoala nu are martori decat copii din clasa, asa ca e caz pierdut.
Acum alt caz, scoala si politia au schimbat declaratiile...
Nu vor public...de la Braila va deranjez.
Tatal la una din fete lucreaza in jandarmerie, care a facut pregatire învățătoarea pregatire in clasa...adevarul e ca in fata aveam o gramada de mamici nemultumite...iar cand au auzit de tribunal...au fugit. Sa lupt singura , mi se pare ca ma îmbolnăvesc. Deja am chemat salvarea din cauza uni tata
~ Conținut șters la cerere ~
Va multumesc frumos!!Av. Moraru a scris:

Pentru infractiunea de loviri si alte violente este nevoie de plangere prealabila, dar care trebuie depusa in termen de 3 luni ( de cand ati aflat de savarsirea faptei)
Din ce ati scris am inteles ca a trecut in jur de 1 an ....
Nu are rost sa o retrageti pentru ca oricum nu e formulata in termen.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua !am si eu nevoie de un raspuns va rog frumos.am baietelul ... Ionel321 Ionel321 Buna ziua !Am si eu nevoie de un raspuns va rog frumos.Am baietelul in clasa a 6a si a filmat o colega in timpul orei si a postat pe tik tok doamna diriginta ... (vezi toată discuția)
Reclamatie inspectorat scolar alb1000pop alb1000pop Problema Juridica: BUNA ZIUA! SUNT INVATATOR SI AM O PROBLEMA CU O MAMICA, PRIMIND LA NIVELUL SCOLII SI LA INSPECTORAT O RECLAMATIE DE LA ACEASTA: CUM CĂ ... (vezi toată discuția)
Copil bătut de colegi de școală. poate fi cineva tras la răspundere? s-a mai întâmplat acest lucru și nu s-a luat nicio măsură Ioana.Adrian Ioana.Adrian Băiatul meu a venit bătut 2 zile de la școală de către un coleg și verișoara acestuia dintr-o altă clasă.Am sunat doamna învățătoare și dansa a ... (vezi toată discuția)