avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 274 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dosarul doveditor pt masinile aduse pana pe 15 dec!?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dosarul doveditor pt masinile aduse pana pe 15 dec!?

am o intrebare,se poate face declaratia pe un nume respectiv pe cel al celui care a adus masina si rar-ul la fel pe acelasi nume, iar cererea de plata taxa auto pe numele celui care plateste taxa si inmatriculeaza masina?de exemplu cineva a adus o masina si are contract de vanzare cumparare din germania,(deci declaratia trebuie facuta pe numele acela) dar eu paltesc taxa si o inmatriculez p numele meu.eu am inteles ca se poate dar nu stiu sigur!:O:sorry:
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 02:42, 2 Martie 2009
Se presupune ca persoana a fost imputernicita sa cumpere auto din germania pentru dvs., asa ca ar trebui sa aveti o imputernicire sau un act intre cel care a adus masina si dvs., declaratia si cerea la faceti pe numele dvs. specificand si actul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari si persoane cu handicap mmarcel3 mmarcel3 buna ziua. am si eu o intrebare lagata de o inmatriculare a unei masini adusa din afara.Sunt persoana cu handicap grad accentuat.Stiu ca nu se plateste taxa de ... (vezi toată discuția)
Cat timp se poate circula in romania cu masina cu numere valabile din ue? alpyne alpyne cat timp se poate circula in Romania cu o masina inmatriculata Franta,Italia,Anglia deci cu numere valabile,neradiata,de la data intrarii in tara pe o parte si ... (vezi toată discuția)
Luare in evidenta auto adus din ue alecs22 alecs22 buna ziua, am cumparat o masina acum aproape 3 ani si nu am luat-o in evidenta. Masina dupa cam 3 luni a ramas in garaj pentru ca mi-am luat alta masina ... (vezi toată discuția)