Va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste informatii sau sfaturi pentru ca nu stiu cum se procedeaza in asemenea caz.
Socrii mei au un apartament cu 4 camere. La momentul cand au obtinut apartamentul (prin intreprinderea unde lucrau),aveau 4 copii,doi impreuna si alti doi din doua casatorii anterioare ale socrului meu. As dori sa ne ajutati si sa ne spuneti care sunt drepturile sotului meu si ale fratilor lui privind apartamentul respectiv,deoarece parintii lor vor sa-l vanda fara sa ceara parerea vreunuia din cei 4 copii.
Spuneti-mi,va rog,se poate sa vanda apartamentul fara sa ceara acordul copiilor?Ei nu au niciun drept asupra acestui apartament?
Da, pot vinde apartamentul fără niciun acord din partea cuiva. Dreptul lor de proprietate (incluzînd dreptul de dispoziţie, adică de înstrăinare) nu poate fi cenzurat de copii.
Despre succesiune
michelle2011
Inainte sa se cunoasca,mbii mei parinti au avut cate o casatorie anterioara,din care au avut cate 2 copii fiecare. Dupa ce a divortat fiecare,lasand in urma si ... (vezi toată discuția)