avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... TARA, TARA, VREM TATI !!!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

TARA, TARA, VREM TATI !!!

ESTE NORMAL ca un tata iresponsabil; violent; labil; cu tulburari grave de comportament; trimis in judecata pt. 3 fapte de agresiune (impotriva sotiei, in fata copilului); fara venituri ( 0 lei ven. oficiale, 530 lei adev. de salariu de la firma proprie, 700 lei declarati in ancheta sociala); fara locuinta; fara domiciliu stabil (declara dom. bunicilor paterni dar locuieste in alt oras); care si-a abandonat copilul (si nu s-a interesat DELOC de acesta, 2 ani); care manifesta un dezinteres TOTAL fata de copil; care refuza sa-si achite minima obligatie de intretinere; care refuza sa-si achite datoriile bancare si ii executa locuinta copilului => IL ARUNCA IN STRADA !!!; care a insistat sa fie audiat minorul iar acesta a spus ca NU DORESTE SA PLECE CU TATAL LUI, CA VREA CU MAMA, CA L-A BATUT CAND ERA MIC SI A BATUT-O SI PE MAMA, SI A SPART TELEFOANE; care si-a traumatizat propriul copil, toata copilaria lui - prin absente indelungate, nemotivate si prezente scurte, violente; iar COPILUL FACE PSIHOTERAPIE si are probleme de comportament; iar psihologul recomanda ... un mediu securizant afectiv...etc. etc. ...
((tata care pe deasupra este depravat si asta era sursa tulburarilor sale de comportament...))
UN TATA CU CARE ORICE MAMA RESPONSABILA nu si-ar lasa copilul,
---
SA OBTINA DREPTURI NELIMITATE (fara obligatii...) , ca si cand nimic nu conteaza, orice face, pt. SIMPLUL MOTIV CA ESTE TRECUT IN CERTIFICATUL DE NASTERE???
---

:P#-o:training:
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
aiai, utilizator
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 12:20, 16 Aprilie 2013
Ce varsta are copilul ?
La ce drepturi va referiti, ce a obtinut mai exact ?
Ati dovedit ca minorul face psihoterapie din cauza tatalui, ca are probleme din cauza acestuia ?
:offtopic:
Va inteleg indignarea, dar pe forum va rog sa nu scrieti cu litere majuscule, se poate interpreta ca tipati la ceilalti utilizatori.
Da, va rugam nu tipati la noi cu majuscule, nu e placut. Si veti primi putine raspunsuri.

Pe de alta parte, sunteti emotionala si subiectiva, ceea ce e normal, insa asta nu ne ajuta pe noi sa ne facem o parere obiectiva.
Ba tatal nu are locuinta, ba din cauza ca nu-si achita datoriile se executa locuinta "copilului" (daca ar fi fost a copilului nu s-ar executa pentru datoriile tatalui, deci nu e a lui).
Ba are venituri 0, ba are adeverinta de venit cu 530 (nu face diferenta pe firma cui).

Ca e depravat nu ne priveste.
Nu stiu daca este un tata cu care o mama responsabila si-ar lasa ori nu copilul, insa legea se intreaba daca este un tata cu care o mama ar face un copil... Plecand de aici, lucrurile se vad altfel.
In esenta, pentru ca ati facut o alegere nepotrivita va chinuiti astazi cu psihoterapie etc. Din pacate, deseori, alegerile noastre ii ating si pe altii, nevinovati.

Daca reveniti cu intrebari concrete, va raspundem, pana acunm nu am vazut ce anume doriti, ce anume nu intelegeti...
Copil fericit!
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2013
Cabinet de avocat Liliana Grădinaru, Avocat
gi-jane2 a scris:

Ati dovedit ca minorul face psihoterapie din cauza tatalui, ca are probleme din cauza acestuia ?
:offtopic:

Scuze, dar tip pt. ca este strigator la cer.

Copilul are 8 ani, tatal nu si-a indeplinit nici drepturile nici indatoririle parintesti. (acum isi cere doar drepturile...) - iar in cele din urma l-a "uitat acasa" ca pe un bagaj incomod, de la 4 la 5 ani, apoi de la 6 ani pana de curand, la finalul proceselor.
Cu toate ca am probat cele enumerate, tatal a obtinut in instanta TOT ce a solicitat: autoritate parinteasca comuna si drept de vizita cu luarea minorului de la domicliu in weekenduri si vacante. Acum tatal ma hartuieste cu interesul "brusc" fata de copil, desi este un strain pt. copilul lui, pt. ca asa a inteles dintotdeauna sa-si exercite atributiile de tata, iar copilul nu doreste sa plece cu el (nu a dorit sa mearga nici la judecator...si nu a inteles de ce e obligat sa mearga... mi-a spus sa le zic eu ca "nu vrea sa plece de acasa sa doarma in alta parte "!)
aiai, utilizator
AVLIL a scris:

Ba tatal nu are locuinta, ba din cauza ca nu-si achita datoriile se executa locuinta \"copilului\" (daca ar fi fost a copilului nu s-ar executa pentru datoriile tatalui, deci nu e a lui).
Ba are venituri 0, ba are adeverinta de venit cu 530 (nu face diferenta pe firma cui).

1. Tatal nu are locuinta, pt. ca a "avut grija" si a fost invatat sa nu detina bunuri, pt. a nu-si achita muuulte datorii si credite, atat personale, cat si ale firmelor sale .
2. Tatal nu-si declara veniturile, din acelasi motiv, pt. a nu-si achita datorii de nici un fel (nici macar impozite la stat).
3. La instanta a adus o adev. de salariu de la firma proprie cu 530 lei, in ancheta sociala a declarat venituri de 700 lei, iar Administratia Financiara, la solicitarea instantei, a eliberat o adresa conform careia nu figureaza cu venituri !
4. Locuinta copilului, adica domiciliul copilului era bunul meu propriu - dar i-am girat-o sotului si acum ne executa silit (pe mine, ca pe el n-are cu ce ... nici bunuri nici venituri )
5. Cand am "ales" sa fac acest copil, nu stiam cu cine aveam sa stau in casa...si credeti-ma, nu as fi ghicit ca voi ajunge pe drumuri din cauza lui, sau la Urgenta, sau prin tribunale, sectii de politie, etc.
(L-am crescut de mic; cand a ajuns "mare" m-a furat si mi-a dat in cap)
aiai, utilizator
va inteleg frustrarea dar
- in ceea ce priveste autoritatea comuna "invartelile" tatalui n-au nici o importanta. E un adevar greu de inghitit, dar cu cat il veti asimila mai repede cu atat va va fi mai usor. Este tatal copilului indiferent de cat de mult fenteaza regulile de bun simt. Si cum hotul neprins e negustor cinstit, asta este. Si chiar daca ar fi prins (ca are venituri desi nu le declara) tot tatal copilului ar ramane.
Cazurile in care unul dintre parinti este decazut din drepturi sunt cele grave si tatal despre care vorbiti dvs (chiar daca simtiti ca va mananca zilele) nu intra in categoria grav.
- de asemenea, drept de vizita cu luarea minorului de la domicliu in weekenduri si vacante este destul de standard

Lucrurile pe care ar trebui sa va concentrati nu sunt veniturile tatalui si nici posesia unei locuinte sau datoriile bancare ci efectele comportamentului violent ale tatalui asupra copilului.

Alte discuții în legătură

Divort Adrian1978 Adrian1978 DACA SOTIA PLEACA IN STRAINATATE SI LASA COPII DE FAPT II ABANDONEAZA PE EI SI FAMILIA CUM POT FACE SA OBTIN UN DIVORT USOR SI CUSTODIA TOTALA A COPIILOR!!! (vezi toată discuția)
Custodie comună fără drept la vizită, domiciliul copilului la mama (stabilită în germania). cum se poate obține custodia totală? Lidia2907 Lidia2907 Buna ziua am o fetita in varsta de 5 ani care a rezultat dintr-o relație de concubinaj in urma unui proces care l-am avut în 2016 instanță a hotărât: ... (vezi toată discuția)
Tatal cere custodia malisa malisa Buna ziua Va scriu pentru a vedea parerea celorlati.. Am ancheiat divortul cu o decizie definitiva si irevocabila, am obtinut custodia copilului, dupa 8 ... (vezi toată discuția)