AVLIL a scris:
Ba tatal nu are locuinta, ba din cauza ca nu-si achita datoriile se executa locuinta \"copilului\" (daca ar fi fost a copilului nu s-ar executa pentru datoriile tatalui, deci nu e a lui).
Ba are venituri 0, ba are adeverinta de venit cu 530 (nu face diferenta pe firma cui).
1. Tatal nu are locuinta, pt. ca a "avut grija" si a fost invatat sa nu detina bunuri, pt. a nu-si achita muuulte datorii si credite, atat personale, cat si ale firmelor sale .
2. Tatal nu-si declara veniturile, din acelasi motiv, pt. a nu-si achita datorii de nici un fel (nici macar impozite la stat).
3. La instanta a adus o adev. de salariu de la firma proprie cu 530 lei, in ancheta sociala a declarat venituri de 700 lei, iar Administratia Financiara, la solicitarea instantei, a eliberat o adresa conform careia nu figureaza cu venituri !
4. Locuinta copilului, adica domiciliul copilului era bunul meu propriu - dar i-am girat-o sotului si acum ne executa silit (pe mine, ca pe el n-are cu ce ... nici bunuri nici venituri )
5. Cand am "ales" sa fac acest copil, nu stiam cu cine aveam sa stau in casa...si credeti-ma, nu as fi ghicit ca voi ajunge pe drumuri din cauza lui, sau la Urgenta, sau prin tribunale, sectii de politie, etc.
(L-am crescut de mic; cand a ajuns "mare" m-a furat si mi-a dat in cap)