avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 559 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortata dar nu am facut partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortata dar nu am facut partaj

buna ziua.Am si eu cateva intrebari va rog mult sa-mi raspunde-ti la obiect.Eu sunt akm divortata de sot cu care am stat 7 ani a rezultat un copil,am cumparat o casa impreuna .Eu am divortat de 5 ani,am plecat la mama mea cu copilul ce mi la incredintat legea dar in casa a ramas el care la randul lui sa recasatorit si are un copil.Am inteles ca nici cu actuala sotie nu se intelege si vrea sa o dea afara cu coplul ea,neavand drept la casa.Si eu va intreb?El poate face asa ceva sa vanda fara ca eu sa semnez?Multumesc.Precizez partajul la casa dupa divort nu sa facut
Teoretic, nu poate face nimic fara dvs. in ceea ce priveste imobilul dobandit in timpul casatoriei.
Casa respectiva va apartine dvs, iar cea de a doua sotie a lui nu are niciun drept.

Dar, va sfatuiesc sa faceti partajul cat mai rapid.

Este mai sigur, decat sa va treziti ca prin cine stie ce shmecherie vinde casa fara acordul dvs. si apoi va luptati prin instante sa anulati contractul incheiat sau mai rau, sa incercati sa obtineti de la el niste bani care de fapt nu-i mai are!!!
Bunul imobil dobandit in timpul casatoriei nu poate fi instrainat fara acordul dumneavoastra.
Actuala sotie nu are niciun drept asupra bunului dobandit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Valoare imobil vandut de parinti oferit cadou unui copil PVictor24 PVictor24 Buna ziua, Dupa divort, mama s-a recasatorit cu un barbat ce are un alt copil. Partajul din prima casatorie s-a terminat dupa ce s-a recasatorit, urmand sa ii ... (vezi toată discuția)
Contract vanzare-cumparare dan bujoreanu dan bujoreanu Se poate rezilia un contract de vanzare-cumparare de imobil facut intre parintii mei si intre mine si fosta sotie, neavand nicio clauza? Sunt divortat de ... (vezi toată discuția)
Partaj mihaela11_teo mihaela11_teo Buna ziua,am divortat de 7 ani si avem in comun un apartament cu 2 camere si un copil major.Dupa divort nu am facut partajul iar eu m-am recasatorit. Eu mai ... (vezi toată discuția)