avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Lipsa calitate procesuala activa, recurs
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Lipsa calitate procesuala activa, recurs

Buna ziua ,
In anul 2007 , am luat de la COFIDIS IFN 3500 lei , pentru care am platit pana in anul 2010 , cand nu am mai reusit sa achit , ramanand fara loc de munca.
Acum am fost data in judecata de EOS IFN , pentru executare silita , actiune respinsa de judecatorie pe motivul " lipsei calitatii procesual active ".
Cei de la EOS au declarat recurs la Tribunal in care solicita " casarea incheierii atacate in sensul admiterii cererii de incuviintare a executarii silite"
Rugamintea mea este ,daca puteti sa-mi spuneti , daca trebuie sa depun si eu intampinare si ce ar trebui sa scriu in ea ?
Va multumesc si o seara buna .
Cel mai recent răspuns: Alina Manciu , Avocat 19:37, 14 Aprilie 2013
cererea de incuviintare a executarii silite a fost respinsa? daca da, inseamna ca nu a fost facuta dovaa calitatii procesual active a creditorului! puteti depune intampinare, dar recursul la incheierea de incuviintare se judeca, de regula, in camera de consiluu, fara citarea partilor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eos ksi-recuperare creanta iulian_g77 iulian_g77 Imi cer scuze ,dar sunt nevoit sa cer sfatul unui specialist in legatura cu problema mea. In 2007 am luat un credit de nevoi personale pe o perioada de 3 ani ... (vezi toată discuția)
Recurs - incuviintare executare silita... viorelh viorelh Societatea la care sunt administrator este...\" chemata in instanta in caliatate de intimat in proces cu o alta societate... prin BEJ...in calitate de ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie in interes propriu ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, m-ar interesa sa aflu daca in cazul in care o cerere de interventie in interes propriu intr-un proces civil a fost respinsa (exceptia lipsei ... (vezi toată discuția)