avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1282 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de interventie in interes propriu
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de interventie in interes propriu

Buna ziua, m-ar interesa sa aflu daca in cazul in care o cerere de interventie in interes propriu intr-un proces civil a fost respinsa (exceptia lipsei calitatii procesuale active) intervenientii fara a formula recurs mai pot participa la procesul in recurs (recurs formulat de reclamant) si daca mai pot formula intimpinare si depune la dosar dovezi in procesul in recurs.
Cel mai recent răspuns: ContSters238389 , utilizator 11:09, 3 Iunie 2013
Puteti depune recurs la incheierea judecatorului prin care v-a respins cererea de interventie.
Daca nu doriti sa declarati recurs impotriva sentintei instantei de fond si celelalte parti declara recurs, atunci dvs veti participa in recurs in calitate de intimat- intervenient, veti putea depune intampinare si face probe.
Va multumesc pentru raspuns. Cererea de interventie in interes propriu a fost respinsa in prima instanta pe exceptia lipsei calitatii procesuale active si nu mai formulat recurs si nici nu am timbrat cererea. Deaccea m-ar interesa sa stiu daca mai pot participa la procesul in recurs si daca mai pot depune intimpinare si dovezi daca doar reclamantii au formulat recurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participarea intervenientilor in interes propriu la proces fara ca cererea sa fie timbrata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti intr-o problema. Am avut un proces constatarea calitatii de mostenitor in care niste persoane terte (nici rude nici ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti daca eposibil asa ceva. Am avut un proces in care niste persoane terte au formulat o cerere de interventie in ... (vezi toată discuția)
Cadru procesual in revizuire vasilema vasilema M-ar interesa sa aflu daca in cazul in care intr-un dosar de succesiune s-a respins cererea de interventie in interes propriu al unor intervenienti care nu ... (vezi toată discuția)