avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cerere de interventie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cerere de interventie

Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti daca eposibil asa ceva.
Am avut un proces in care niste persoane terte au formulat o cerere de interventie in interes propriu. Instanta a respins cererea de interventie ca fiind persoane fara calitate procesuala activa insa prin aceiasi decizie a a admis exceptia invocata de intervenienti. Am formulat recurs dar si in recurs au participat acesti intervenienti si trebuie sa le platesc si cheltuieli de judecata.Am incercat revizuirea recursului (a aparut un inscris nou) dar si aici intervenientii au depus intimpinare si probe. Este posibil asa ceva daca cererea de interventie a fost respinsa. Cererea de interventie nu a fost timbrata nici in fond nici in recurs exceptie invocata de mine insa nu a fost luata in considerare.
Ma poate ajuta cineva cu un sfat cu un articol de lege?Avocatul meu mi-a spus ca nu are importanta daca participa si ei la proces asta nu e relevant cea ce nu pot sa cred. Nu mai am incredere nici in avocat iar eu ma aflu in strainatate.
Va rog mult pentru un sfat.Va multumesc Cu deosebita stima

Alte discuții în legătură

Participarea intervenientilor in interes propriu la proces fara ca cererea sa fie timbrata ContSters238389 ContSters238389 Va rog mult daca e posibil sa ma lamuriti intr-o problema. Am avut un proces constatarea calitatii de mostenitor in care niste persoane terte (nici rude nici ... (vezi toată discuția)
Cerere de interventie in interes propriu ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, m-ar interesa sa aflu daca in cazul in care o cerere de interventie in interes propriu intr-un proces civil a fost respinsa (exceptia lipsei ... (vezi toată discuția)
Contestatie in anulare ContSters238389 ContSters238389 As avea o intrebare. Am pierdut un proces in in constatarea calitatii de mostenitor intrucit s-a admis o exceptie invocata de niste intervenienti in interes ... (vezi toată discuția)