avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Un imobil nou construit poate avea 2 mansarde?
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Un imobil nou construit poate avea 2 mansarde?

Buna seara, ma intereseaza sa stiu daca un imobil nou poate figura in actele dezvoltatorilor cu 2 mansarde. Eu am cumparat o garsoniera intr-un astfel de imobil. In promisunea bilaterala de vanzare-cumparare, imi apar datele garsonierei, apartamentul si etajul 3. Mai nou, trebuie sa semnez contractul de vanzare cumparare pe mansarda1, nu pe et 3, cum apare in actul initial. Iar mansarda propriu-zisa figureaza ca mansarda2. Este legal? Ce pot face in acest caz?

Cat se plateste TVA pe mansarda? Este la fel cu cel perceput pt etajele inferioare?



Multumesc,
Ultima modificare: Duminică, 14 Aprilie 2013
mihainicolaescu, utilizator

Alte discuții în legătură

Un imobil nou construit poate avea 2 mansarde? mihainicolaescu mihainicolaescu Buna seara, ma intereseaza sa stiu daca un imobil nou poate figura in actele dezvoltatorilor cu 2 mansarde. Eu am cumparat o garsoniera intr-un astfel de ... (vezi toată discuția)
Boxe in podul blocului BogdanBubu BogdanBubu Buna ziua. Recent am cumparat un apartament intr-un bloc nou, apt. aflandu-se la etajul 5/5 al blocului. In actele imobilului etajul 5 figureaza ca si ... (vezi toată discuția)
Care este mentiunea valabila? dmh dmh vreau sa cumpar un apartament intr-un bloc nou inca nelocuit la etajul 1. Apartamentul in C.F. figureaza la etajul 1, dar in Certificatul de Atestare a ... (vezi toată discuția)